FACEBOOK

hozzászólás, 2011.01.24.

Elkezdte második idei edzőtáborozását hétfőn a magyar válogatott. Ahogy az várható volt, a sajtó nagy érdeklődéssel kísérte a külföldön játszó olimpiai bajnokok szereplését, hiszen ők idén első alkalommal vettek részt a vb-re készülő válogatott munkájában.

A szentendrei Vizes Nyolcas uszodában a megszokott rend szerint zajlottak az események. Az összetartásra meghívott 19 játékos először a konditeremben teljesítette az előírt penzumot, majd a medence következett. Mire a sajtó képviselői megjelentek a karzaton, már kisebb csoportokban gyakoroltak a fiúk. Mindkét kapu előtt meghatározott menetrend szerint történt az elképzelt szituációk megjátszása, főleg a centerek akcióztak.

Az edzés vége felé előkerültek a sapkák, de nem kétkapuzás következett (az a délutáni programban szerepel), hanem emberelőnyös helyzetek gyakorlása. A cél az, hogy e téren a mutató legalább 50 százalékos legyen, ami a klubokban mutatott formát tekintve nem kis feladat.

Délben szálltak ki a fiúk a vízből, s megkezdődött a sajtósok harca a nyilatkozatokért. Direkt a végére maradtunk, hogy lássuk, Kásás Tamást hogy szedik szét a kollégák. Nagyon...

Az összetartáson részt vett játékosok névsora:

Baksa László, Gergely István, Nagy Viktor, (kapusok)

Bátori Bence, Biros Péter, Bundschuh Erik, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Salamon Ferenc, Szivós Márton, Török Béla, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton (mezőnyjátékosok)

(Edzésjelenetek, valamint Kemény Dénes, Madaras Norbert, Gór-Nagy Miklós, Varga Dénes, Varga DÁniel és Kásás Tamás videónylatkozata a Videók rovatban.)