FACEBOOK

Kiss Csaba: „Idegőrlő kívülről nézni!”

Kiss Csaba: „Idegőrlő kívülről nézni!”
hozzászólás, 2008.01.17.

ENGLISH VERSION // Megkezdte a vízi edzéseket Kiss Csaba, az Eger és a válogatott balkezes játékosa, akinek a Vasas elleni Magyar Kupa-visszavágón, december 16-án tört el a keze, s másnap meg is műtötték. Csaba a sérülés miatt kénytelen volt kihagyni az Eger számára kupadiadalt hozó budapesti négyes döntőt. A gyógyulás menetéről, „medenceparti élményeiről” kérdeztük a játékost.

- Köszönöm, jól haladok, a múlt héten a gipszet is levették a kezemről és elkezdhettem a vízi edzéseket.

-
December végén az Eger megnyerte a Magyar Kupát.  A két utolsó mérkőzésen nem lehettél ott a medencében. Milyennek láttad az elődöntőt és a döntőt?

-
Nem gondoltam, hogy ennyire idegőrlő kívülről nézni egy komoly mérkőzést. Le a kalappal a fanatikus szurkolók előtt :) Főleg az elődöntőben volt nehéz. A döntő az  teljesen más volt. Fantasztikusan játszottunk, látszott mindenkin a győzni akarás és az önbizalom. Minél jobban nőtt a különbség, annál felszabadultabban játszottak a fiúk - ennek volt köszönhető a nagyarányú győzelem.

- Mikor láthatunk újra mérkőzésen játszani?

- Ha továbbra is ilyen gyorsan javul a kezem, akkor remélem nemsokára, de azért korai még mérkőzésekről beszélni. Három hétig nem mehettem vízbe, ezt azért megérzem. 

- Mire számítasz a szombati, Szeged elleni LEN Kupa-visszavágón?

-
Borzasztó nehéz lesz ledolgozni a háromgólos hátrányt, de a csapat már megmutatta hogy képes ilyen feladat megoldására is. Azt várom, hogy egy nagyon felkészült és fegyelmezett Szeged érkezik majd a Bitskey uszodába. Attól nem félek hogy nem leszünk elég motiváltak. Nem szabad sok gólt kapnunk, hiszen a Szeged egyik erőssége a védekezés, és nekünk minimum három góllal többet kell lőnünk, mint nekik J. Szerintem újra sikerülhet a bravúr. A szurkolók most is rengeteget segíthetnek, remélem ezúttal is sokan buzdítják majd a csapatot.

TT

2 régi hozzászólás

Spider06 hozzászólása
2008.01.18. 01:38

Hajrá Eger!!!! Mindent bele Csaba, hamar rendbe jössz!

Tomute hozzászólása
Tomute4862
2008.01.17. 16:42

Hajrá Eger, hajrá Csaba!!!