FACEBOOK

Honvéd-főpróba Szolnokon

Honvéd-főpróba Szolnokon
hozzászólás, 2008.01.17.

ENGLISH VERSION // Hétközi bajnokit játszott Szolnokon a Honvéd, amely a szombati, dubrovniki Euroliga-meccsre készül. Szivósék hatgólos győzelmet arattak, de a csapatkapitány nem volt elégedett. Kiss Gergely és Gór-Nagy Miklós nyilatkozata.

Nem játszott jól a Honvéd, amit az is mutat, hogy félidőben még 6:6 volt az eredmény. A fővárosiak sok helyzetet kihagytak, pontatlan lövésekben haltak el a támadások, a védekezés pedig időnként katasztrofálisnak volt minősíthető.

A nagyszünet után Bisztritsányi állt a kapuba, s a  harmadik negyedben szórt hat gól után "helyreállt a rend".

Nem nyújtott kiemelkedőt egyik válogatott sem, látszott, hogy fejben már Dubrovnikban járnak.

KISS GERGELY:

Túl sokat foglalkoztunk ezen a mérkőzésen azzal, hogy a Dubrovnik elleni meccsre gyakoroljunk, ez az eredményen is meglátszik. A harmadik negyeden kívül sem támadásban, sem védekezésben nem hoztuk azt, amit tudunk. Sok feszültség volt bennünk, elsősorban a sok munka, illetve az előttünk álló dubrovniki mérkőzés miatt. Sokkal koncentráltabban, nyugodtabban kellett volna játszanunk. Főpróbának szántuk, de - mint tudjuk - azok általában nem sikerülnek jól, mindent megteszünk, hogy a szombati előadás jobban sikerüljön.

GÓR-NAGY MIKLÓS:

Nem játszottunk jól, már dubrovniki meccs járt a fejünkben. Ez meg is bosszulta magát. Betegség után, ezen a héten kezdtem az edzést, s ma még azért éreztem a kihagyást, a lábtempóm egyelőre nem az igazi, de remélem, hétvégére teljesen rendbe jövök.

Szolnok-Honvéd 9:15 (2:3, 4:3, 1:6, 2:3)
Szolnok, v.: Madarasi, Móni
Szolnok: Györke – Hangay Z., Kovács G. 1, Hangay R., Plézer, Balogh 2, Pásztor 2. Cs: Molnár A., Kistamás, Csányi 3, Gyurováth 1, Szekeres. Edző: Lukács Dénes
Honvéd: Gergely – Kiss G. 2, Szivós, Molnár T. 1, Vári 2, Hárai 1, Gór-Nagy. Cs: Bisztricsányi (kapus), Székely 2, Kovács O. 1, Vindisch 3, Fodor 2, Bárány 1, Paján. Edző: Kovács István
Gól emberelőnyből: 9/3, ill. 11/4
Gól ötméteresből: 1/1, ill. 2/1
Kipontozódott: Paján (20. p.), Vindisch (32. p.)
Kiállítva, végleg cserével: Hangay R. (22. p.)

2 régi hozzászólás

. hozzászólása
.4857
2008.01.16. 22:40

eléggé úgy áll a helyzet h igy lesz

. hozzászólása
.4856
2008.01.16. 21:57

bisztricsányi lassan kiszorítja gergelyt...