FACEBOOK

Vodafone Magyar Kupa - válogatottak is gáláznak

Vodafone Magyar Kupa - válogatottak is gáláznak
hozzászólás, 2007.12.20.

ENGLISH VERSION // Lehet találgatni, hogy melyik mobilcégtől kap telefonkészüléket az idei Magyar Kupa döntőjének legjobb játékosa. A december 29-30-i Szőnyi úti Final Fourról csütörtökön tartottak sajtótájékoztatót Budapesten. Az új információk közül számunkra az a legérdekesebb, hogy a női döntő és a férfi döntő között gálamérkőzést rendeznek magyar válogatottak részvételével. Kásás Tamás a Vodafone csapatát erősíti majd.

Maga a program már ismert: a december 29-i ”elődöntő-napon” előbb az UTE-Honvéd (16.00), majd az Eger-FTC (17.30) találkozót rendezik meg. (Döntetlen esetén azonnal ötméteresek következnek.)

 

A vesztesek másnap nem játszanak a harmadik helyért, mindkét csapat bronzérmet kap. A két győztes december 30-án 15.30-tól vívja a döntőt, amelyet a Sport 1 televízió élőben közvetít.

 

A Vodafone Magyar Kupa döntőjének legjobb játékosa egy Vodafone-készüléket kap. „Ez különösen érdekes lesz, ha honvédos, „dominós” lesz az illető…” - mondta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója a sajtótájékoztatón.

 

A csapatok képviselői kifejtették, hogy természetesen győzni szeretnének. A Honvédra előtte még egy rendkívül fontos megmérettetés vár, hiszen szombaton a Jug Dubrovnikkal játszanak Euroliga-mérkőzést. Nemzetközi kupatalálkozóval hangol a magyar final four-ra az Eger is, hiszen ők LEN-kupa-meccset játszanak, igaz, nem kell messzire utazniuk, csak Szegedre.

 

Hogy a Vodafone Magyar Kupa-döntőt komolyan veszik a részvevők, arra mi sem jellemzőbb, mint hogy a kétségtelenül legesélyesebbnek tekinthető Honvéd csapata még Karácsonykor is edzeni fog.