FACEBOOK

Kéztörés a Vasas-meccsen - Megműtötték Kiss Csabát

Kéztörés a Vasas-meccsen - Megműtötték Kiss Csabát
hozzászólás, 2007.12.19.

ENGLISH VERSION // A Vasas elleni Magyar Kupa-visszavágón eltört a bal keze Kiss Csabának, az Eger válogatott vízilabdázójának. A játékos alkarját hétfőn megműtötték, kedden hagyhatta el a kórházat, több hetes kényszerpihenő vár rá. A vlv munkatársa a sérülés körülményeiről, a műtét utáni állapotáról és a gyógyulás várható időtartamáról kérdezte Kiss Csabát.

- Rendkívül nagy elánnal kezdődött a mérkőzés. Az első 3-4 perc alatt több Vasas-játékost is fogtam. Ha jól emlékszem éppen Varga Dumival ütköztem össze, majd úszás közben éreztem, hogy fáj a karom. Éppen akkor álltunk fel emberelőnyös szituációhoz, és amikor hozzám került a labda, akkor már sejtettem, hogy nagyobb baj van. Szerencsére Süni ( Nyéki Balázs – a szerk.) értékesítette a fórt, így a gólnál cserét kértem és rögtön kimentem. Az orvos valószínűsítette, hogy törésről van szó, amit később a röntgen is megerősített. Sajnos, mivel az előnynél még passzoltam, valószínűleg ennél a mozdulatnál a törött csont el is mozdult.

 

- Hétfőn meg is operáltak. Hogy sikerült a műtét?

 

- Igen, hétfőn délután az Uzsoki Kórházban Dr. Gábor Antal elvégezte a műtétet, amely elmondása szerint jól sikerült. Egy lemezzel és 8 csavarral rögzítették az elmozdult csontot. Kedden délután engedtek ki a kórházból, most már itthon vagyok.

 

- Gondolom, egy darabig nem játszhatsz.

 

- Igen, kezdődik a kényszerpihenő A lehető leghamarabb szeretnék újra játszani, de természetesen a gyógyulás néhány hetet mindenképpen igénybe fog venni. Nem a legjobbkor jött a kiesés, nagyon fontos mérkőzések várnak ránk és azon leszek, hogy minél hamarabb újra a fiúk között lehessek.

 

- Mielőbbi gyógyulást kívánok - azt hiszem, nyugodtan mondhatom, hogy – a szurkolók nevében is!

 

- Mindenkinek ezúton is nagyon köszönöm a jókívánságokat.

 

TT

4 régi hozzászólás

Emese hozzászólása
Emese4670
2007.12.19. 18:16

Jobbulást!!!!!!!! :)

Tomute hozzászólása
Tomute4669
2007.12.19. 16:29

Jobbulást! Kell egy friss ember a döntőre!!! :-)

Lucky hozzászólása
Lucky4667
2007.12.19. 12:24

Szia Csabi. Sajnálattal hallom, hogy mi történ.De igazi harc nincs veszteség nélkül.Abban az egyben biztos lehetsz, hogy ha meggyógyult a csontod ugyanott már nem fogod eltörni. Ezt bíztatásnak szántam,:) ne ess kétségbe, erős vagy, hamar rendbe jössz,addig is pihenj és készülj lelkileg és szellemileg. Mielőbbi gyógyulást és eredményes játékot kívánok neked. Lucky.

Spider06 hozzászólása
2007.12.19. 11:49

Na, ez nem jó hír, beárnyékolja a siker fényét! Jobbulást Csaba! Meglátod, jobb lesz, mint újkorában! Fel a fejjel, fel a lábbal- alkart pedig a hashoz? A kényszerpihenő is pihenő, használd ki? szerintem :) Hajrá Eger!