FACEBOOK

Vodafone Magyar Kupa: elkerülte egymást az Eger és a Honvéd az elődöntőben

Vodafone Magyar Kupa: elkerülte egymást az Eger és a Honvéd az elődöntőben
hozzászólás, 2007.12.17.

ENGLISH VERSION // A Szegedet búcsúztató Honvéd az UTE ellen játszik, míg a Vasas ellen diadalmaskodó Eger az FTC ellen küzd a Vodafone Magyar Kupa elődöntőjében. A szövetség elnöke a hétvégi Magyar Kupa-negyeddöntők lebonyolítása során tapasztalt visszásságok miatt azonnali hatállyal felfüggesztette a Versenybíróság elnökének mandátumát.

Az MVLSZ-ben elkészített sorsolás eredményéről Gulyás Zoltán, az MVLSZ szakmai titkára tájékoztatta a vlv-t.

 

Az elődöntő párosítása:

 

Honvéd-UTE

 

Eger-FTC

 

A Vodafone Magyar Kupa elődöntői december 29-én 16.00-kor és 17.30-kor lesznek, a Szőnyi úton.  

 

Fontos kiemelni, hogy nem lesz hosszabbítás az elődöntők során, így amennyiben döntetlennel zárul a rendes játékidő, azonnal ötméresek következnek majd. 

 

A döntőbe jutott csapatok egy nappal később, december 30-án 15.30-kor csapnak össze. A múlt heti elnökségi ülésen született határozat értelmében – ahogy arról korábban beszámoltunk – a harmadik helyért nem játszanak mérkőzést, így mindkét elődöntőben alulmaradt csapat bronzéremmel zárja a Magyar Kupa küzdelmeit.

 

x

 

A szövetség sajtófőnöke ugyancsak hétfőn arról adott tájékoztatást, hogy dr. Martin György, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke a hétvégi Magyar Kupa-negyeddöntők lebonyolítása során tapasztalt visszásságok miatt azonnali hatállyal felfüggesztette a Versenybíróság elnökének, Szentgyörgyi Ferencnek a megbízását. Helyette a jövőben - ideiglenes jelleggel - Subasitz Mihály, az Ellenőri Bizottság elnöke látja el ezt a feladatkört is.

1 régi hozzászólás

Kritikus Péter hozzászólása
2007.12.18. 08:24

Kár, hogy az elődöntők szórólapjain egy olyan játékos fényképe van (Kása), aki nem is vesz részt a Magyar Kupa küzdelmeiben. De jó tudom a Vodafone miatt.