FACEBOOK

Nem lesz hosszabbítás a Vodafone Magyar Kupa elődöntőiben

Nem lesz hosszabbítás a Vodafone Magyar Kupa elődöntőiben
hozzászólás, 2007.12.14.

ENGLISH VERSION // A Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége csütörtök esti, - idei utolsó - ülésén módosította a Floriol női és a Vodafone férfi Magyar Kupa lebonyolítási rendjét. Az ülésen lemondott elnökségi tagságáról Kósz Zoltán, mivel azonban a testület nem volt illetékes elfogadni a döntést, beadványát visszavonta.

Nem lesz hosszabbítás a Vodafone Magyar Kupa december 29-i két elődöntője (16.00 és 17.30) után, ha a mérkőzések a rendes játékidőben döntetlennel fejeződnének be. Ha így történne, akkor azonnal ötméteresek következnek majd. Erről Török László, az MVLSZ sajtófőnöke tájékoztatta a vlv-t csütörtök este. Beszámolt arról is, hogy az elnökségi ülésen határozat született, miszerint a kupaküzdelmekben két bronzérmet adnak ki, azaz a harmadik helyért nem játszanak a csapatok.

Az ülésen egyébként Kósz Zoltán elnökségi tag benyújtotta lemondását a szövetségben viselt tisztségéről. Mivel azonban az elnökség tagjait a közgyűlés választja, a kérdésben a testületnek nem volt illetékessége dönteni. Ezt Kósz tudomásul vette, és beadványát visszavonta.

Címkék:
Vodafone Magyar Kupa

1 régi hozzászólás

Laca hozzászólása
Laca4617
2007.12.14. 12:08

CIRKUSZ!!!!!