FACEBOOK

A Honvéd simán hozta a kötelezőt

A Honvéd simán hozta a kötelezőt
hozzászólás, 2007.12.09.

ENGLISH VERSION // Az esetleges aggodalmokra rácáfolva, magabiztosan győzte le Euroliga-csoportjának leggyengébb csapatát a Honvéd szombat este, hazai pályán. Kiss Gergőék fölényére jellemző, hogy az Etnikosz 5 perccel a befejezés előtt még csak két gólnál tartott, s mindkettőt ötméteresből érte el. A Honvédban ismét játszott valamennyi válogatott, s különösen a csapatkapitány Kiss Gergely és Szivós volt elemében.

Óvatos kezdés után gyorsan kiderült, hogy nem sok ok van az óvatosságra. A görögök elsősorban támadásban voltak veszélytelenek, gyakran előfordult, hogy be sem tudták fejezni rendesen az akciójukat. Nehéz elképzelni, hogy ez a csapat akár hazai környezetben is megnehezítse a "nagyok" dolgát, ahogyan azt pedig megtette a Dubrovnik esetében.

A Honvéd félidőre megnyugtató előnyt szerzett, s ettől kezdve nyugodtan játszhatott. Néhány kimagasló teljesítmény elegendő volt a biztos győzelemhez: elsősorban Gergely István és a csapatkapitány Kiss Gergely sziporkázott, de valószínűleg Szivós Márton is sokáig emlékezni fog egyik (gyönyörű) gólja miatt erre az egyébként könnyen felejthető meccsre. 

Honvéd-Etnikosz Pireusz (görög) 9:4 (3:2, 2:0, 1:0, 3:2) G.: Kiss G. 4, Vindisch, Szivós  2-2, Molnár 1

Vass László fotói

Videók:

Kiss Gergely nyilatkozataSzivós Márton nyilatkozata


Kiss Gergely negyedik góljaKiss Gergely harmadik góljaMolnár Tamás góljaSzivós második góljaKiss Gergely második góljaKiss Gergely első góljaSzivós első gólja