FACEBOOK

A LEN szerint Európa idei legjobbjai: Boskovics, Molina, Kásás

A LEN szerint Európa idei legjobbjai: Boskovics, Molina, Kásás
hozzászólás, 2007.12.01.

ENGLISH VERSION // Az 51 országot tömörítő LEN és hivatalos magazinja szakértői szavazás alapján kihirdette az úszás és a vízilabdázás idei európai legjobbjait. Vízilabdázásban a horvát Boskovics végzett az élen, megelőzve a spanyol Guillermo Molinát és Kásás Tamást.

Miho Boskovicsra emlékezhetünk a vb-döntőről: a magyarokat legyőző horvát válogatott legjobbja volt. Júniusban, az európai klubok csúcstornáján, az Euroliga Final Four végén a torna legjobb játékosává választották (noha a serleget a Madarassal és Kásással felálló Pro Recco nyerte), a szeptemberi szegedi FILA Kupán pedig 17 találattal a torna gólkirálya lett.

Kásás Tamásnak felemás éve volt az idei, habár formáját tekintve sok mérkőzésen csúcsközelben szerepelt. Klubszinten mindent elért, amit csak el lehetett érni, hiszen a Pro Reccóval olasz bajnok, kupagyőztes és Euroliga-győztes lett, s azóta csapata az európai Szuperkupát is elhódította.

A válogatottal ezüstérmet szerzett a tavaszi melbourne-i világbajnokságon, majd szervezete jelezte: túl nagy a megterhelés. Pihenőre kényszerült, emiatt nem vett részt a magyar válogatott nyári (egyébként szintén ezüstéremmel végződött) Világliga-menetelésén.

 

5 régi hozzászólás

HUN hozzászólása
HUN4931
2008.01.21. 15:48

A MAGYAROK A KEMENY FIUK A LEGJOBBAK:)))))))IGAZ MAGYAROK

egypolo hozzászólása
2007.12.02. 13:54

igenn ez épp elég h ne ö legyen a legjobb.. Ezért a neve h a Len IDEI legjobbja. nem a mult éveket kell nézni okostojasok..... jol jatszott a vb a boskovic ezzel vb aranyat nyertek mi meg ezüstöt... jo volt 7 a kommented....

GIZI hozzászólása
GIZI4456
2007.12.01. 01:16

NEM KÉNE NÉZNI,MERT ARRÓL SZAVAZTAK KI VOLT A LEGJOBB EBBEN AZ ÉVBEN...TOMI NEM IS SZEREPELT SEHOL A NYÁRON. DE A HARMADIK OLIMPIAI ARANNYAL... :))))

Norbi hozzászólása
Norbi4450
2007.11.30. 19:06

Inkább a 2008-as év legjobb játékosa legyen magyar... Mindamellett gratulálok Kásásnak, remek éve volt, de a következő még jobb lesz!

7 hozzászólása
74449
2007.11.30. 15:46

EZ JÓ DE AZÉRT VALJUK MEG HA MEGNÉZZÜK KÁSA SOKKAL JOBB MINT BOSKOVIC ÉS MOLINA!! BOSKOVIC ÉS MOLINA CSAK A VB-N VALAMINT AZ EL-BAN JÁTSZOTAK JÓL ÉS EZ AZ ÉVÜK JÓL SIKERÜLT, DE AZÉRT AZT IS KÉNE NÉZNI HOGY KÁSA MÁR ÉVEK ÓTA STABIL KLASSZIS TELJESÍTMÉNYT NYÓJT!!!