FACEBOOK

Az Eger az őszi első

Az Eger az őszi első
hozzászólás, 2007.11.29.

ENGLISH VERSION // Egerben várhatják listavezetőként a bajnokság téli szünet utáni folytatását. Az egriek tíz gól különbséggel győztek Pécsett és ezzel megelőzték a Szegedet, amely csak egy góllal gyűrte le az FTC-t idegenben. Ennek azonban nem sok jelentősége van, a lényeg az, hogy hosszú idő óta nem tapasztalt izgalmas bajnoki véghajrára számíthatunk. Részletek és nyilatkozatok a szerdai meccsekről:

Pécs-Eger 8:18 (0:6, 3:4, 3:2, 2:6)

Pécs, Abay Nemes Oszkár Sportuszoda, v.: Petik, Székely B. 

PVSK: Gárdonyi - Bóbis 2, Czigány 2, Ágner, Seman 2, Babay 1, Lukács G. Csere: Bereczki, Surányi 1, Szécsi D., Kollár. Edző: Ambrus Tamás
Eger: Szécsi - Császár 1, Kiss Cs. 1, Feltham 2, Decker Á., Hegedüs 2, Varga II Zs. 4. Csere: Decker A. (kapus), Kis G. 2, Kovács G. 1, Nyéki 1, Matajsz 2, Binder 2. Edző: Gerendás György
Gól - emberelőnyből: 6/2, ill. 11/6

Ötméteresből: 1/1, ill. 1/1

Kipontozódott: Decker (20.p.), Ágner (21.p.)

Végleg cserével: Kollár (29.p.)

 

SZÉCSI ZOLTÁN:

 

Jól kezdtünk és jól is játszottunk végig a Pécs pedig nem. Sajnos az ötödik gól után le kellett jönnöm, mert meghúzodott a combom, de szerencsére Decker Attila nagyon jól védett. Végig tartottuk az elején megszerzett előnyünket és így sikerült simán győzni.

 

KIS GÁBOR:

 

Az első pillanattól kezdve komolyan vettük a mérkőzést, ez meg is látszott a 6-0-s első negyeden. A jó kezdés után a második negyedtől elkezdett kapaszkodni a Pécs, a harmadik negyedet meg is nyerték egy góllal. Szerencsére a meccs végéig tudtuk tartani az előnyünket, támadásban és védekezésben is jók voltunk. Örülök, hogy jól játszott a csapat és hogy hoztuk a kötelezőt.

 

KISS CSABA:

 

Az elején elmentünk 0-6-ra, aztán - úgy érzem - már csak a tisztes helytállás volt a cél. Végig fegyelmezetten, de felszabadultan játszottunk.

 

BIROS PÉTER:

 

Mivel egy ujjsérülés miatt nem játszottam, nyugodtan dicsérhetem a csapatot: nagyon jól játszottunk! Az elején nem hagytunk kétséget afelől, hogy melyik a jobb csapat. 6:0-ra nyertük meg az első negyedet és ez megadta az egésznek az alaphangját, a Pécs egy kicsit hitehagyott lett, mi pedig magabiztosan, jó játékkal hoztuk a mérkőzést. Sok szép gólt, akciógólokat lőttünk, úgyhogy tényleg jól játszottak a fiúk. Örülünk, hogy őszi elsők lettünk, gratulálok a csapatnak!

 

x

 

FTC-Szeged 7-8 (0-3, 1-2, 3-0, 3-3)

Népliget, v.: Kiszelly, Vojvoda
FTC: Jászberényi – Dávid 2, Gerritse, Kaszper, Regős 1, Marnitz 1, Kállay 1. Cs: Hoppál 1, Persely, Bálint G. 1. Edző: Somossy József
Szeged: Baksa – Lehmann 1, Monostori, Komlósi, Varga T. 1, Weszelovszky 1, Balatoni 1. Cs: Varga P. 2, Éles 2, Juhász Zs. Megbízott edző: Juhász György
Gól – emberelőnyből: 7/4, ill. 8/2

Sárga lap: Somossy József (29 .p.)

 

BAKSA LÁSZLÓ:

 

Az elején jól védekeztünk és támadtunk, aztán "belementünk az őrületbe", a fel-le úszásba, jöttek kontrák, "külső körülmények", ennek lett a vége ez az egygólos győzelem, de úgy gondolom, hogy az ősz szépen sikerült nekünk és remélem, a tavasz is hasonló lesz, beleértve még a LEN Kupát is!

4 régi hozzászólás

wp hozzászólása
wp4506
2007.12.03. 15:18

de a Szeged Egerben fog játszani következőleg és itthon az Eger fog nyerni!:)

perec hozzászólása
perec4442
2007.11.30. 00:19

Tavasszal fogadjuk a honvédot és a vasast,azokat megnyerjük,jo helyen várjuk a rájatszást....:)Hajrá Szeged!

Nicholas hozzászólása
2007.11.29. 21:23

Én Szeged drukker vagyok. Hajrá Szeged!mellesleg, ha a válogatottat néznénk, akkor nem lenne jó a Szeged győzelme, mert a 4 klub között itt vannak a legkevesebben válogatottból,de csak azért is Hajrá!

wp hozzászólása
wp4440
2007.11.29. 16:12

Ez az fiúk!!!!!!!! A Bajnokság végén is ti lesztek az elsők!! HAJRÁ EGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!