FACEBOOK

Magabiztos Honvéd-siker

Magabiztos Honvéd-siker
hozzászólás, 2007.11.15.

Gyorsan bebiztosította a győzelmet a Honvéd csapata szerda este a Kőér utcában az UTE elleni, korábban elhalasztott bajnokin. A mérkőzésen Molnár Tamás pihent, a Honvéd többi válogatottja mind játszott és gólt is lőtt. Szivós, Hárai és Fodor a meccsről, valamint nyolc gól videófelvétele:

HONVÉD-UTE 20:10 (5:2, 4:1, 7:3, 4:4)
Kőér utca., v.: Fekete B., Füzesi
Honvéd: Gergely – Vindisch 1, Vári, Szivós 3, Bárány 3, Gór-Nagy 1, Kiss G. 2. Cs: Székely 2, Kovács O. 1, Fodor 3, Cseh A., Paján 2, Hárai 2. Edző: Kovács István
UTE: Pelle – Suti 1, Máthé, Kotszidisz, Szabó B. 1, Somogyi, Debreczeni 1. Cs: Bóta (kapus), Borsós 2, Rékasi, Szabó N., Vörös 3, Olasz, Salamon 2. Edző: Petrovics Mátyás
Gól – emberelőnyből: 8/4, ill. 9/4
Ötméteresből: 1/1, ill. –
Kiállítás (cserével, végleg): Vári (13. p.)
Sárga lap: Petrovics Mátyás (8. p.)

Az első percek gólszegény játéka után gyorsan elhúzott a Honvéd, amely főként gyors megúszásokból volt eredményes. Székely Csucsu fickándozott a jobbszélen, bent pedig (a vállát a parton masszíroztató Molnár Papesz távollétében) Hárai Balázs volt elemében, élt a lehetőséggel, hogy viszonylag sokat volt a vízben.

Valamennyi válogatott szép gólt, gólokat lőtt, s bár a mérkőzés vége felé feltűnően sokat kellett középkezdéshez felállniuk a hazaiaknak, a meccs összességében jó kis önbizalomnövelő játék volt a honvédosok számára.

SZIVÓS MÁRTON:

Örülök a győzelemnek. Nagyon jó, hogy ilyen sok gólt lőttünk, ugyanakkor úgy gondolom, hogy a tíz kapott gól ezen a mérkőzésen kicsit sok. Igaz, volt egy-két szerencsétlen, elkerülhető gól is, mindenesetre megérdemelten nyertünk ennyivel.

HÁRAI BALÁZS:

Elég kemény, brusztos kis mérkőzés volt, a végére kijött a két csapat közötti különbség. Nagyon sok helyzetünk volt, védekezésben azért lehettünk volna jobbak, kicsit sok gólt kaptunk.

FODOR RAJMUND:

Szerintem relatíve jól játszottunk, sajnálom, hogy a mérkőzés második felében hét gólt kaptunk, míg az elsőben hármat. Ez szemmel látható különbség, amire nem vagyok büszke, de egyébként szerintem jól játszottunk a fiatal UTE ellen.

Videók:

Szivós ötméteresgólja

Szivós csavart ejtése

Kiss Gergő löbböli be

Újab Fodor-gól

Fodor-lövés sok lóba után

Hárai-löket

Szivós gólja emberelőny lejártakor

Kiss Gergő kapásgólja Fodor passzából