FACEBOOK

Itt a fűzfői keret - Steinmetz Barnabással, Varga Tamással és Varga II. Zsolttal

Itt a fűzfői keret - Steinmetz Barnabással, Varga Tamással és Varga II. Zsolttal
hozzászólás, 2007.11.01.

Az egri rangadót a helyszínen tekintette meg Kemény Dénes szövetségi kapitány, aki a mérkőzés után - elsőként a vlv-vel - közölte a balatonfűzfői edzőtáborozásra meghívott válogatott keret összetételét. Ezúttal nem kapott meghívást Fodor Rajmund és Molnár Tamás, szintén hiányozni fog a Pro Recco három válogatottja, Benedek Tibor, Kásás Tamás és Madaras Norbert. Részt vesz viszont a november 4-5-6-i gyakorláson három korábbi Kemény-legény, az egyaránt olimpiai bajnok Steinmetz Barnabás (Vasas) és Varga Tamás (Szeged), valamint a világbajnok Varga II. Zsolt (Eger).

A névsor: 
Baksa László, (Szeged) Nagy Viktor (Vasas), Szécsi Zoltán (Eger) - kapusok
Biros Péter (Eger), Gór-Nagy Miklós (Honvéd), Hárai Balázs (Honvéd), Hosnyányszky Norbert (Florentia), Kis Gábor (Eger), Kiss Csaba (Eger), Kiss Gergely (Honvéd), Steinmetz Ádám (Vasas), Steinmetz Barnabás (Vasas), Szivós Márton (Honvéd), Varga Dániel (Vasas), Varga Dénes (Vasas), Varga Tamás (Szeged), Varga II Zsolt - mezőnyjátékosok

Kemény Dénes a vlv-nek:

Nem tudtam mindenkit behívni, akit szerettem volna, mert három embert Olaszországból semmiképpen nem engedtek el, ugyanakkor pedig behívtam néhány olyan játékost, aki nincs a 19-es olimpiai keretben, és úgy gondolom, hogy ez a háromnapos edzőtábor így mindenképpen sok hasznot fog hajtani az olimpiai felkészülés szempontjából. Ezért állítottam így össze a keretet.

A szövetségi kapitány hangsúlyozta, hogy az olimpiai keretnek továbbra is tagjai maradnak azok, akiket most nem hívott meg, (tehát Fodor Rajmund és Molnár Tamás,) akiket pedig most megnevezett, „valamennyien részt vesznek a vasárnap kezdődő edzőtáborozáson”. 

A fűzfői programban egyébként végig tornatermi és vízilabda-edzések lesznek, amelyeken belül sor kerül edzőmérkőzésekre, kétkapuzásokra, egyéni gyakorlásokra és az együttlét lehetőséget teremt a kapitánynak arra, hogy beszélgessen a játékosokkal, elmondja, hogy minek örül, mit ítél megtartandónak az adott játékos teljesítményében, s hol lát rövid időn belül kijavítandó hibákat.

20 régi hozzászólás

vgisti hozzászólása
vgisti4272
2007.11.04. 18:59

Én is örülök a Varga tesóknak, különösen Zsoltnak.Szerintem ő mindenkép javára válna a válogatottnak, hiszen centerben, szélen és átlövőben is klasszis teljesítményre képes.Bár felteszem, hogy a kapitány jobban ért ehhez.Mindenesetre én ugyan úgy fogok szurkolni a válogatottnak akkor is, ha a Vargák kimaradnak.Szóval: Hajrá!Magyarok!...Ja és persze Steinmetz Ádit vissza! A világ legjobb centere.

lilu70 hozzászólása
lilu704270
2007.11.04. 15:48

Nekem is tetszik a keret,én bízom Kemény Dénesben,és nyílván Ő ért hozzá a legjobban és Ő figyeli a legtöbbet a játékosokat. Nagyon egyet értek azzal is,hogy a keretben van a napról-napra bravúrosabban védő fiatal,Baksa Laci,aki én azt gondolom át fogja venni Nagy Viktor helyét a válogatottban..

Csaszi hozzászólása
Csaszi4260
2007.11.03. 17:00

Örülök a döntésnek és remélem, hogy nem csak formalitásról, nevelő szándékról van szó, hanem reális lehetőséget kaptak, egyébként pedig szerintem a legnyomósabb érveket már letették, a klubjukban nyújtott teljesítményükkel, az edzőtáborban nem derül ki, hogy éles szituban, tétmeccsen ki, mire képes. gigi, Szerintem is nem egy kiváló mérkőzése volt Molnár Tamásnak, nekem azért vannak kérdőjelek vele kapcsolatosan, mert fizikailag esélytelen a legjobb 3-4 csapat bekkjei ellen. A szerbek, horvátok 2 méteres, 110 kilós védőivel a nyakában pedig mozdulni sem tud, és a bírók sem nagyon díjazzák a center munkáját, inkább kontrákat adnak ellene. zsé, Szerintem Benedek felett nem járt el az idő, ezt tanúsítja pl., hogy legutóbb simán gólkirály lett a sok fiatal 'titánt' megelőzve, és az sem mellékes érték/formamérő, hogy a világ legjobb póló klubja leszerződtette. kiki, Varga Dénesről írtál, az mind igaz, csak nekem valahogy olyan Szívós Marci érzésem van vele kapcsolatosan, hogy amikor a nagy előadáson, a főszerepet eljátszathatná, akkor valahogy mindig haloványabb és ráhagyja a terhet a régi nagyokra. Pedig ennek a csapatnak csak akkor van esélye az aranyra, ha az összes játékos elvállalja a főszerepet, ha rá kerül a sor. Ezért is fontos V.Tamás, S.Barna és S.Ádám vagy lehetne Nyéki, mert ők a legfontosabb pillanatokban is nyakukba veszik a 'terhet'.

énmagam hozzászólása
2007.11.03. 15:34

arra lennék kíváncsi, hogy más is így gondolja-e, de szetintem egy varga tamás vagy egy steinmetz barna még mindig hasznosabb tudna lenni a válogatottban, mint például szivós marci, aki nagy tehetség és jól játszik a bajnokságban, de annyira még nem jó, hogy fontos meccseket el tudjon dönteni a válogatottban, szerintem pl. varga tamás képes erre.

Vizisport17 hozzászólása
2007.11.02. 15:26

Kedves Andris ! Valószínű, hogy nem fogalmaztam pontosan, ezért bocs. Tehát a Varga Dumi- kontra Nyéki Balázs, Kovács Robiról van szó a többivel egyetértek. Én nagyon szeretem a Robit, de szerintem nem jó ötlet. A Nyéki viszont egy Shakespeare szinész, ha többet foglalkozna a játékkal, mint a cigánykodással és a szinészkedéssel, akkor lehetne esélye.

én hozzászólása
én4252
2007.11.02. 13:05

Azoktól kérdezem, akik Molnár Tamást szídják, hogy látták-e játszani az elmúlt pár hétben? Szerintem, ha látták volna, akkor nem írnának olyanokat, h ki kéne rakni a keretből. Varga Dénes pedig jó helyen van ott, ahol van. Van még mit tanulnia, de kétséget kizáróan az egyik legnagyobb tehetség a csapatban.

gez hozzászólása
gez4251
2007.11.02. 09:33

örülök a visszatérőknek, jó döntés volt, ahogy Molnárt és Fodort pihentetni. Remélem maradnak is.

Peti hozzászólása
Peti4250
2007.11.02. 08:09

Igen, erősíteni és frissíteni kellett a csapatot, mert a szerbek ellen kevesek voltunk. Elsősorban fizikálisan voltunk / vagyunk lemaradva. Remélem az "újak" nem csak erre pár napra lesznek a kerettel, hanem Pekingben is szerepelni fognak.

kiki hozzászólása
kiki4249
2007.11.02. 07:29

Andris! Igenis negy hülyeséget mondtál!!!VARGA DÉNES az utóbbi évek legnagyobb ígérete és tehetsége.Kivételes képességekkel rendelkezik(fizikai felépítés,játékintelligencia,levőkézsék....és még lehetne sorolni)Hogy egy kicsit flegma lenne?Pont az ilyen kiismerhetetlen és vagány játékosokra van szükség!Egyébként ezt szinte mindenki így látja,(kivétel te és egy két rosszakaró....)a szakemberek és a kívülálló szurkolók is....

gigi hozzászólása
gigi4248
2007.11.02. 00:46

Nem tudom mikor láttad utoljára Molnár Tamást játszani, de ez a közepes meccse sem volt, hát finoman szólva is elég durva kijelentés... Lehet, volt gödörben, de úgy tűnik kitalált belőle, szóval nem kéne így leírni... Ha nem hiszed, nézz sok Honvéd meccset, én azt teszem... Amúgy meg, valóban nincsenek kinn a keretből, ez világos volt!!!

Andris hozzászólása
Andris4247
2007.11.01. 18:01

Vizisport17 nem hiszem, hogy hülyeséget írtam, sőt... Ez abszolút így van egyébként, hogy nevelési célzattal tette ki a Papeszt és a Rajmit! Bár Papeszt már véglegesen kéne, mert lassan 1 éve egy közepese meccse sem volt. És igenis kell a Varga T. vagy a Barna bekkbe, de ezt szerintem te is így látod, más kérdés, hogy lesz e valós esélyük visszakerülni! Ezt még csak a Dénes tudja, de hogy MÁR tudja az is biztos!

Gergőke hozzászólása
2007.11.01. 17:55

Valóban, Rajmi és Papesz még nincsenek kitéve, csak most nem lesznek ott. Dumi kihagyására és Vári visszahívására tényleg nincs szükség.

Vizisport17 hozzászólása
2007.11.01. 16:24

Andris, Andris ha már ilyen helyen szólsz hozzá, butaságokat ne írjál ! Ez legalább olyan mint amit a Csilla írt, aki Várit hiányolja. Sajnos én úgy értelmezem, hogy a Rajmi és Papesz nincsenek kirakva a keretből, talán ez amolyan nevelési célzattal történt.

Andris hozzászólása
Andris4243
2007.11.01. 13:43

Ez már sokkal jobb így a Barnával és a Varga Tomival! Ez az űr , amit senki sem tudott pótolni az Olimpia óta, végre igazi bekk is van a csapatban! Már csak a Varga Dénest kéne kihagyni valahogy, mert az ő flegma játéka nem illik bele a képbe, helyette el tudnám képzelni Nyéki Balázst vagy talán még a Kovács Robit a keretben!

zsé hozzászólása
zsé4242
2007.11.01. 12:53

Igazán örvendetes számomra a szöv.kap.döntése,most már kezdek reménykedni abban,hogy Dénesünk is aranyat szeretne Pekingben:)Fodor,Molnár és Benedek -bár eddig mindent megtettek,és le a kalappal előttük -,de frissíteni kell,és úgy vélem a most behívott 'új' játékosokban ott van az a tűz, ami a 'régi harcosok'ból már hiányzik.Hajrá fiúk!Bizonyítsátok be,hogy igazam van!

csilla hozzászólása
csilla4241
2007.11.01. 12:23

kár h Vári nincs a keretben:(

Ani hozzászólása
Ani4240
2007.11.01. 12:15

ÉLjen a Varga fivérek is legalább már fűzfőn megint ott vannak :) hiányoznak a csapatbó

Pityu hozzászólása
Pityu4238
2007.11.01. 10:27

Csuvival,Barnával,Ádámmal,és a Reccósokkal mindenkit agyonverünk.Athén óta ezek közül valaki(k) mindig hiányzott.Szegény szerbek meg horvátok.

kiki hozzászólása
kiki4236
2007.11.01. 07:57

Tetszik a keret !!! Végre visszatértek azok,akiknek már rég újra itt lett volna a helyük......

puki hozzászólása
puki4234
2007.10.31. 23:23

Börni te hiányoztál mindig!!Annyira örülök,hogy meg se tudok szólalni!Bár sajnálom a többieket,de azért tök jó!!!