FACEBOOK

LEN Kupa - újabb magyar meccsek

LEN Kupa - újabb magyar meccsek
hozzászólás, 2007.10.25.

Pénteken megkezdődtek a LEN Kupa újabb csoportmérkőzései, a tét már a legjobb 16 közé jutás. Mint ismeretes, magyar részről az Eger, a Szeged és a Pécs érdekelt. Előbbi két csapat kedden egymás ellen játszott viharos mérkőzést. Mindkét klub játékosai magabiztosan várják az újabb megmérettetést, s nem is a még továbbjutó második helyet, hanem a csoportelsőséget célozzák meg.

 

J csoport, Sibenik (Horvátország):

(A portugál CN da Amadora csapata visszalépett a küzdelmektől, így a csoportban csak három csapat maradt)

BAKSA LÁSZLÓ:

Örülünk, hogy egy nappal később kell kimennünk. Jó lökést ad a tornához az Eger elleni meccs, megfelelő az önbizalmunk! Elsők akarunk lenni.

Péntek

20.00: Sibenik (horvát)-WPC Belgrád (szerb)

Szombat

20.00: Sibenik-Szeged

Vasárnap

11.00: WPC Belgrád-Szeged

 

L csoport, Eger:

KISS CSABA:

A hét végén egyértelmű célunk a csoportelsőség. Tudjuk, hogy a Savona nagyon jó csapat, de a további sorsolás szempontjából sem mindegy, hogy hányadikként jutunk tovább. Ráadásul szeretnénk feledtetni a szegedi fiaskót és jó játékkal szolgálni hazai pályán közönségünknek. Persze az sem elhanyagolható szempont, hogy mennyire sikerül önbizalmat gyűjtenünk a Vasas elleni szerdai rangadónkra. Bár elsődlegesen a közvetlenül előttünk álló feladatra koncentrálunk, természetesen nem tudunk nem gondolni a jövő szerdán ránk váró nagyon fontos mérkőzésre.

KIS GÁBOR: 

Valamennyire még él bennünk a szegedi vereség, de holnap kezdődik a LEN-csoport, aminek az első két meccse igen könnyűnek ígérkezik. Vasárnap lesz az egyetlen kemény meccsünk arra már teljesen fogunk tudni koncentrálni... 

Sok infót nem tudok egyébként a Savonáról, de mindenképp kemény meccsnek ígérkezik és így is állunk hozzá. Legfeljebb csalódjunk kellemeset a mérkőzés végén.

 

Péntek

 

18.30: Eger-Lodz (lengyel)

20.30: Savona (olasz)-Esslingen (német)

Szombat

18.30: Eger-Esslingen

20.30: Lodz-Savona

Vasárnap

10.30: Eger-Savona

12.00: Esslingen-Lodz

 

M csoport, Nagyvárad (Románia):

Péntek

18.00: Nagyvárad (romániai)-Strakonice (cseh)

19.30: Pécs-Panioniosz Athén (görög)

Szombat

18.00: Strakonice-Pécs

19.30 Nagyvárad-Panioniosz Athén

Vasárnap

10.00: Panioniosz Athén-Strakonice

11.30: Nagyvárad-Pécs