FACEBOOK

Kemény Dénes a Sportarénában

Kemény Dénes a Sportarénában
hozzászólás, 2007.10.16.

A szövetségi kapitány november első hétvégéjén összerántja a "keretet", s a játékosok 4-5-6-án Balatonfűzfőn együtt gyakorolnak majd négy edzésen keresztül. Erről Kemény Dénes a Duna Televízió Sportaréna című műsorában, Knézy Jenő vendégeként beszélt hétfő este.

A kapitány visszatért korábbi vlv-s nyilatkozatára, amelyben bírálta az Eger-Honvéd rangadón részt vett válogatott kerettagokat. Az igazság kedvéért megjegyezte, hogy a kritikája óta eltelt egy hét, s részben személyesen, a Honvéd budapesti Euroliga-meccseit nézve, részben pedig Gerendás Györgytől érdeklődve az egri válogatottak Nápolyban nyújtott teljesítményéről, örömmel nyugtázta, hogy a legtöbb érintettnek javult a formája.

A Duna Televízió Sportaréna című műsorában sugárzott beszélgetés.

1 régi hozzászólás

Kritikus Péter hozzászólása
2007.10.16. 09:31

Korábban pedig éppen a minősítések elkerülése végett nem vállalt Dr Kemény Dénes vízilabda-meccsek kommentálását: "mindig dicsérni visszatetsző, a kritikát pedig inkább négyszemközt kell gyakorolni". A ?háromszoros olimpiai bajnokságra törő játékosokkal történő vérszerződése? bejelentése után korrigált, szerencsére most is, de látszik, hogy mennyire nehéz és energiaigényes jól és hatékonyan kommunikálni.