FACEBOOK

Hárai: újabb sérülés

Hárai: újabb sérülés
hozzászólás, 2007.10.14.

Az előző évadban már szinte megszokhattuk, hogy Hárai Balázst csak időszakosan láthatjuk a medencében, valamilyen betegség vagy sérülés mindig megtalálja. Úgy látszik, ez az idén sincs másként, sőt, most mind a kettő egyszerre érte utol a Honvéd fiatal centerét.

Az Euroliga négynapos selejtezőkörének első napján még minden rendben ment: Pufi játszott és remek centerteljesítménnyel rukkolt elő. Másnap aztán az első meccsen, a Duisburg elleni találkozón megtörtént a baj, egy rossz lövés következtében meghúzódott a válla. Ugyan az esti mérkőzésre még nevezte őt a csapat, de már nem játszott egy percet sem. Ez persze duplán jelentett rosszat a Honvéd csapatának, mivel az Euroligára csak 13 játékost lehet nevezni, és náluk Paján Viktor volt a kimaradó. Ehhez képest az első nap után elbúcsúzhattak még egy játékostól.

A vállsérülés azonban csak az egyik ok a kimaradásra, Hárainak nyirokcsomó gyulladása van, ami igen kellemetlen betegség, ezért muszáj pihennie. Az orvosok szerint szerdán a Pécs elleni bajnoki találkozón talán már játszhat.