FACEBOOK

A Honvéd csoportelső, Eger: LEN Kupa(?)

A Honvéd csoportelső, Eger: LEN Kupa(?)
hozzászólás, 2007.10.14.

Továbbra is száz százalékos a Honvéd csapata a budapesti selejtezőcsoportban, s már behozhatatlanul vezet. Vigyázó szemeinket szombat este azonban inkább Nápolyra vetettük, ahol az Egernek legalább döntetlent kellett (volna) elérnie a Posillipo ellen. Nem sikerült és nagyon kevés a valószínűsége, hogy akár a Herceg Novi, akár a Nápoly jóval gyengébb ellenféllel szemben megbotlana vasárnap, így Birosék számára minden bizonnyal a LEN Kupa marad. Szécsi Zoltán nyilatkozata:

 

Posillipo (olasz)-Eger 10:7 (3:3, 0:1, 3:1, 4:2) G.: Di Costanzo 4, Janovic 4, Zlokovic 2, ill.  Nyéki 3, Biros 2, Császár, Feltham

SZÉCSI ZOLTÁN a vlv-nek:

- Ennyi volt bennünk. Két negyedig jól álltunk 9:4-es kiállítási aránnyal vezettünk 4:3-ra, aztán szépen elfogytak a bekkek, aztán mindenki, és végül az erőnk is elfogyott, felőrlődtünk. Két és fél perccel a vége előtt kaptuk a plusz kettőt, utána még volt egy-két próbálkozásunk, de nem jött be. Az utolsó már olyan minden mindegy gól volt.

- Nagyon el vagytok keseredve?

- Nem, mert nem volt sok egyéni hiba, vagy hülyeség, egyszerűen ennyi volt ma bennünk. Jók voltak.

- LEN Kupa?

- Rámegyünk...

x

A Kőér utcában, családias környezetben megrendezett selejtező-mérkőzésen elsősorban a játékon kívüli történések okoztak izgalmat.

Kezdődött azzal, hogy a játékvezető még az első ráúszás előtt vehemens mozdulattal sárgalapos figyelmeztetésben részesítette Kiszelly Gábort, mert kiszúrta, hogy a gólbíró(!) egymás után többször is úgy vágta a vízbe a labdát, hogy azzal lefröcskölje a startkövön ülő labdaszedő-gyereket... (Persze mindkét dolog tréfa volt.)

A harmadik negyedben kezdődtek a technikai gondok: a jegyzőkönyvül szolgáló laptop nem vette be a 3-ast, így a negyed teljes időtartama alatt a négyes szám szerepelt az eredményjelző-táblán, mintha az utolsó játékrész folyna. A negyedik negyedben aztán az óra is elromlott, több mint öt percig állt a játék, mert nem sikerült megfelelő időmérő szerkezetről gondoskodni.

Ja, mellesleg a vízben meccs zajlott, de erről nem érdemes sokat beszélni, a Honvéd sima győzelmet aratott a helyenként durván védekező törökökkel szemben.

Honvéd-Galatasaray Istambul (török) 17:9 (5:2, 2:2, 5:4, 5:1)
Kőér utca v.:: Hadzinasztasziu (görög), Van Hems (francia)
Honvéd: Bisztritsányi – Vári 2, Szivós 4, Bárány, Kiss G. 4, Székely 1. Cs: Vindisch, Fodor 1, Molnár T. 1, Gór-Nagy 1. Hárai. Edző: Kovács István
Galatasaray: Diktas – Vejzagics 2, Beskarpesler 4, Petkovics, Okman, Pejcics, Piskin. Cs: Kublay 1, Cagatay, Gozusulu, Korolija, Akszentijevics 2. Edző: P. Mihajlovics
Gól emberelőnyből: 7/6, ill. 5/2
Ötméteresből: 2/2, ill. 2/2
Kipontozódott: Petkovics (27. p.)

Molnár Tamás nyilatkozata

Gór-Nagy Miklós nyilatkozata



Gór-Nagy Miklós bombagólja



Szivós Márton kapásgólja Kiss Gergely passzából



Kiss Gergely ötméteresgólja



Kiss Gergely emberelőnyt értékesít

Szivós Márton ötméteresgólja

A LEN Kupában, Cataniában:

Tivon-Szeged 1:23 (0:6, 0:7, 0:5, 1:5)

Pécsett: 

PVSK-Nis (szerb) 18:7 (5:3, 3:1, 4:1, 6:2)

Dinamo Moszkva (orosz)-Praha (cseh) 27:1 (7:0, 4:0, 7:0, 9:1)