FACEBOOK

Az első nagy rangadó következik - egymással szemben a válogatott derékhada

Az első nagy rangadó következik - egymással szemben a válogatott derékhada
hozzászólás, 2007.10.05.

Az új bajnoki szezon első rangadója következik vasárnap: a legutóbbi ezüstérmes látogat a harmadik helyezett otthonába. Az Eger régóta csipkedi a honvédosok bajuszát, s most – az átigazolás során jelentősen megerősödve – ennél durvább „beavatkozásra” készül. A meccs pikantériája, hogy egy sor válogatott játékos kerül egymással szembe, Biros Péter és Gór-Nagy Miklós pedig volt klubja ellen száll vízbe. Kis Gábor, Kiss Csaba, Szécsi Zoltán, Biros Péter, Kiss Gergely, Fodor Rajmund és Gór-Nagy Miklós nyilatkozata:

Az Eger-Honvéd találkozó vasárnap 14 órakor kezdődik az egri Bitskey Aladár uszodában és az M1 televízió élőben közvetíti.

x

KIS GÁBOR:

Már készülünk a vasárnapi mérkőzésre. A csapatunk az idén sokat erősödött, többet, mint amennyit a Honvéd. Remélem, hogy hazai pályán sikerül megfognunk a Dominót.

 

KISS CSABA:

Még csak az alapszakaszban járunk, de egy Eger-Honvéd mérkőzésnek mindig van presztízse. Az alapszakasz sorrendje szempontjából is nagyon-nagyon fontos, hogy ezeken a mérkőzéseken – főleg hazai pályán – jól szerepeljünk. Ennek megfelelően nagy várakozással és kellő önbizalommal készülünk a tavalyi ezüstérmes ellen.

SZÉCSI ZOLTÁN:

A vasárnapi meccstől vérbeli rangadót várok. Úgy érzem, hogy nagyon jó formában vagyunk. Nagyon bízom abban, hogy meg fogjuk nyerni a mérkőzést.

 

 

BIROS PÉTER:

Úgy érzem, most teljesen partiban lehet az Eger, főleg hogy hazai pályán játszunk. Minden esély megvan arra, hogy megverjük a Honvédot. Ehhez mindenkinek meg kell közelítenie a száz százalékos teljesítményt, az viszont elég lehet. Most már van annyira felkészült az Eger, hogy úgy mondjam, felnőtt a feladathoz, hogy nyerjen. Ami engem illet, nem jó visszafelé nézni, a volt csapatom ellen játszom, ami az elején biztos furcsa lesz, de ez az élet rendje, tovább kell lépni.

KISS GERGELY:

Nagy meccset várok, szoros küzdelmet, igazi rangadót, már a bajnokság legelején. Az Eger nagyon megerősödött, s hazai pályán nyilván szeretné az első rangadóját megnyerni, míg mi ugyanígy gondolkodva idegenben is győzni akarunk, ezzel máris nagyot lépnénk előre a rájátszásba jutásért folyó küzdelemben. Remélem, hogy az eddigi felkészülésünknek köszönhetően jó formában lesz a csapat.

FODOR RAJMUND:

Ez lesz igazából az első megmérettetés, próbatétel  nekünk az új csapattal. Komolyan dolgozunk már egy hónapra, úgyhogy javában benne vagyunk a munkában, nem is készülünk külön erre a mérkőzésre. Az Eger is elég rendesen átszervezte az erőit, meglátjuk, hogy ők hol tartanak és mi hol tartunk, ebből a szempontból mindkét csapat számára jó lehetőség lesz ez a mérkőzés. Ők már kipróbálták magukat az Euroligában, mi csak a jövő héten kapcsolódunk be a nemzetközi vérkeringésbe. Lehet, hogy nekünk is jó lett volna pár meccs így a rangadó előtt, de hát ez van.

GÓR-NAGY MIKLÓS:

Én tudom a legjobban, hogy az Eger az ilyen meccsekre hogy készül, hiszen részem volt benne. Volt klubom veszedelmes ellenfél lesz az egri uszodában, de bízom magamban és a mind jobb formában lévő csapatban. Egyre jobb erőállapotba kerülünk a nyári pihenés után, bizakodó vagyok és úgy gondolom, hogy győzni fogunk. Mindenesetre nagyon furcsa lesz az egri uszodában vendégként kimenni a közönség elé…

1 régi hozzászólás

Katka6 hozzászólása
Katka64064
2007.10.06. 12:40

Kicsii! Nagyon drukkolok!!!!!!Győzzétek le a Dominót!!!