FACEBOOK

Az Eger pótolta a lemaradást

Az Eger pótolta a lemaradást
hozzászólás, 2007.10.04.

Lejátszotta a lisszaboni Eroliga-selejtező miatt elhalasztott bajnoki mérkőzését az Eger. Birosék az első percek "visszafogottsága" után a játékot és az eredményességet tekintve is parádét rendeztek a BVSC ellen. A meccsen Szécsi és Kis Gábor pihent - nyilván már a vasárnapi rangadóra gyűjtötték az erőt. Biros Péter ötször volt eredményes.

A meccs elején még a vendégek vezettek 1:0-ra, de az Eger hamar magára talált, egyre jobban elhúzott, s remek összjátékkal, szép gólokat szerezve (csavar, bomba a szélről, átlövések) érte el a magabiztos győzelmet.

Eger-BVSC 22:6 (5:1, 5:0, 7:3, 5:2)

Eger, Bitskey uszoda, v.: Székely Balázs, Horváth Csaba

Eger: Decker A. - Decker Á. 2, Nyéki, Kiss Cs., Varga II 2, Feltham 2, Biros 5.  Cs.:Kovács G. 1, Matajsz 1(1/1), Hegedüs 5, Binder 3, Jakab D., Bundschuh 1. Edző: Gerendás György, Tóth Kálmán

BVSC: Szabó Alex - Petz 1, Szabó (2/0), Nagy, Kuncz, Ambrus, Galambos 2. Cs.: Szergej Schumann (kapus) - Tóth, Kriszt 3, Zsoldos, Ulman, Simon, Keresztes. Edző: Vincze Balázs

Gól - emberelőnyből: 6/3 ill. 4/0

Gól - ötméteresből: 1/1 ill. 2/0

 

KISS CSABA:

 

A 22:6 a BVSC ellen nagyon jó eredmény, de az érezhető volt rajtunk, hogy már egy picit spóroltunk a Honvéd elleni vasárnapi mérkőzésre. Próbáltunk olyan elemeket gyakorolni, amelyeket majd hasznosítani tudunk ezen a nagyon fontos rangadón.

Címkék:
Eger magyar OB-1 bvsc