FACEBOOK

Herceg Noviban készül az Eger - Kiss Csaba szerint mindenki éhes a sikerre

Herceg Noviban készül az Eger - Kiss Csaba szerint mindenki éhes a sikerre
hozzászólás, 2007.09.20.

Az egriek Herceg Noviban, a montenegrói sztárcsapat vendégeként készülnek a hétvégi bajnoki rajtra - valószínűleg épphogy beesnek majd a Szolnok elleni mérkőzés startjára. A felkészülés számukra is kemény volt lehet, hogy a mostani kétkapuzások szinte már pihenéssel érnek fel? A vlv-nek Kiss Csaba nyilatkozott, még elutazás előtt.

Az Eger háza táján is teljes a készülődés, végre együtt a csapat. Remélhetőleg hamarosan mindenki egészséges lesz és teljes erőbedobással igyekszik majd a csapat minden fronton helytállni. Az előző idényhez képest jelentős változások voltak keretben, a gárdának csaknem a fele kicserélődött. Összeszokásra azonban nem nagyon lesz ideje Gerendás György játékosainak, hiszen nyakukon az új szezon. Ismét három fronton igyekeznek majd helyt állni. Az előző két bajnoki szezon bronzérmese az idén nem csak a bajnokságban szeretne előrébb jutni és megcélozni a bajnoki döntőben való részvételt, hanem az Euroligában is bizonyítani szeretné, hogy helye van Európa legjobb csapatai között. Ezen felül pedig decemberben még a Magyar Kupa küzdelmei is szerepelnek a versenynaptárban. Természetesen arról se feledkezzünk meg, hogy több válogatott kerettag is akad a névsorban, akiknek természetesen a nemzeti csapatban való szereplésre, vagy a szűk keretbe való bekerülésre-bennmaradásra is koncentrálniuk kell.

 

Az Eger 14-es kerete a 2007/2008-as idényben:

 

Binder Szabolcs, Biros Péter, Császár György, Decker Ádám, Decker Attila, Aaron Feltham, Hegedüs Gábor, Kis Gábor, Kiss Csaba, Kovács Gábor, Matajsz Márk, Nyéki Balázs, Szécsi Zoltán, Varga II Zsolt.

 

Az egriek az idén kihagyták a hagyományos szegedi felkészülési kupát, amely idén a FILA Kupa nevet viselte, mivel kedd hajnalban elutaztak Herceg Noviba, ahol a Jadran csapatánál vendégeskednek. Azonban az utazás előtt még az induló idényre vonatkozó célokról, várakozásairól faggattuk Kiss Csabát:

 

A Világliga utáni két hét pihenő alatt igyekeztem minél jobban regenerálódni, aztán a hónap elején csatlakoztam a fiúkhoz Egerben. Az alapozás végére érkeztem vissza, ami a szokásosnál több úszást és súlyzós edzést jelent. De nemsokára már ismét a labda kerül a középpontba, mivel kedden elutazunk Herceg Noviba, ahol a Jadran vendégei leszünk. Így egy kicsit sűrű lesz a programunk a bajnokság nyitányán, hiszen szombaton már a Szolnok csapatát fogadjuk és nem sokkal a mérkőzés kezdete előtt érkezünk majd haza. 

Ami a csapatot illeti: sokat erősödött a keret és a mindenki elszánt és éhes a sikerre. Ez nagyon fontos, hiszen ebben az idényben mindenképpen szeretnénk előrébb lépni mind a bajnokságban, mind pedig az Euroligában. Az elmúlt két idényben harmadikak voltunk, az idén mindenképpen az a cél, hogy bejussunk a bajnoki döntőbe. Az Euroligában pedig bármi megtörténhet.."

 

                                                                                                                                                                                                                           TT

2 régi hozzászólás

Nekomajin hozzászólása
2007.09.20. 14:05

Hajrá EGER!!!

Mindless hozzászólása
2007.09.20. 00:37

Kalappal nektek (is)!