FACEBOOK

A Honvéd ellen már gólt lőne

A Honvéd ellen már gólt lőne
hozzászólás, 2007.09.16.

Varga Dániel számára jelenleg nem a labda, hanem a saját válla körül forog minden. A vállműtéte után hetekig nem használhatta teljes értékűen a lövő kezét és még jó ideig nem foghat labdát a kezébe.

Hogy telt a nyarad? A terveid szerint?

  Ütemszerűen telt. Akkor mentünk el nyaralni, amikor terveztem és akkor jöttünk vissza, amikor terveztem. Maga a nyaralás viszont nem úgy telt, ahogy terveztem, mert bár fantasztikus volt, másképp volt az, mint ahogy előre gondoltam volna.

A műtét is a tervek szerint alakult?

Igen. Minden rendben van. Hétfőtől tudok gyógytornázni és hétről hétre egyre több mindent tudok csinálni. Október közepére pedig tökéletes állapotban leszek.

Ma voltál vízben...

Igen, tegnap kaptam eredményt, hogy gyógyfürdésként bemehessek a 60 centis langyos vízbe. Nagyon jól esett.
 

Kispad...

Irigyeltem a többiektől, hogy együtt vannak, játszanak, beszélgetnek és együtt élnek. Szerettem volna leülni a kispadra. Be is voltam írva, de nem volt rám szükség. Nem volt olyan szoros a mérkőzés. Bal kézzel esetleg ott a szélén tudtam volna lubickolni, de hála Istennek erre nem került sor, mert erről  még szó sem lehet egy ideig.

 

Mi a terv? Mikor játszhatsz? 

Október 22.-én játszunk a Honvéd ellen. Azt hiszem, az hétfő vagy kedd. Azon a hétvégén az Eger ellen. Jó lenne, e két meccs előtt egy héttel már meccsen játszani.

Ki nézi a vállad? Hangody professzor vagy Pavlik doktor?

 Hangody doktornál voltam kontrollon és a Vasas orvosa, Dr. Szűcs Attila az állandó kontaktszemély. Hozzá fordulok a kérdésekkel például, hogy mikor menjek gyógytornázni illetve, hogy mikor mit csinálhatok.

Mi a terv a Vasassal?

Az első hatba szeretnénk bekerülni. Onnan is, ha lehet az első négybe, majd a döntőbe és szeretnénk megnyerni a bajnokságot. Jött 3 új játékos. Ez a csapat akkor is fejlődik, ha nem változik, mert fiatal a csapat, nagyon akarja a győzelmet és nagyon jó a csapatszellem. Nincs belső viszály, nincs rohadt gyümölcs a kosárban. Nincs semmi ilyesmi, így hát jó úton haladunk affelé, hogy megvédjük a bajnoki címünket és bejuthassunk az Euroliga Final Four-ba.