FACEBOOK

hozzászólás, 2011.01.17.

Váratlan bejelentés jelent meg hétfő este a ZF-Eger honlapján: Szécsi Zoltán térdét műteni kell. A háromszoros olimpiai bajnok emiatt kihagyja a válogatott soronkövetkező edzőtáborait és a februári Volvo Kupát is.

Váratlan bejelentés jelent meg hétfő este a ZF-Eger honlapján: Szécsi Zoltán  térdét műteni kell. A háromszoros olimpiai bajnok emiatt kihagyja a válogatott soronkövetkező edzőtáborait és a februári Volvo Kupát is.

A Honvéd elleni rangadó után erősen fájlalta a térdét Szécsi Zoltán és a hétfői vizsgálatok alapján elkerülhetetlennek bizonyult a műtéti beavatkozás.

- A vasárnapi meccsen egy erős húzódást éreztem - nyilatkozta Szécsi Zoltán a klub honlapjának. - A mai napon  Béres doktor megvizsgálta a lábam és egy korábbi MRI-felvételre is alapozva a műtét mellett döntöttünk. A most következő négy hetes időszakban nincs rangadó a bajnokságban, sajnos már az Euroligában sincs esélyünk a továbblépésre. A keddi műtét alkalmával dől el, milyen gyógyulási idő vár rám. Picit félek, nem tudom mi történik majd.  A rájátszásra teljes értékű akarok lenni. Valószínüleg a  Volvo Kupát is kihagyom a válogatottnál. Az egri kapuban úgy gondolom Nébald Olivér jól helyettesíthet, már a  szerdai dubrovniki találkozón is - mondta Szécsi Zoltán.