FACEBOOK

Biros Péter: combizom-szakadás a szerbek elleni meccsen

Biros Péter: combizom-szakadás a szerbek elleni meccsen
hozzászólás, 2007.08.17.

Bár Biros Péter végig klasszisformában játszott a Világligában, a döntőben akaratán kívül újra a kispadra kényszerült. Peti combja már a berlini torna első mérkőzésén meghúzódott, bár akkor még kétszer is betalált a hálóba. Ezután egész héten gondjai voltak, szerdán egy gólt lőtt, csütörtökön nem is játszott Kanada ellen, sőt Kínát is megkímélte pénteken. Az ausztrálok ellen aztán bepótolta a lemaradást és négy góllal hímezte ki a hálót. Azt hittük minden rendben. Nem így volt. A döntő eseményei ismeretesek, rásérült. Most Szécsi Zoltán és Varga Dániel mellett neki is nyári kényszerpihenőn kell kikúrálnia a sérülését.

A berlini Világliga SF8 döntőjében – az első negyed közepén - Biros Péter hatalmas rúgást kapott combtájékra (valószínűleg a lovaglóizom területére). Ezzel már eleve meghúzódott izmait újabb erős hatás érte. Peti a víz alá süllyedt, majd amikor újra felbukkant, látszott rajta, hogy nagy fájdalmai vannak, nem is tudott felúszni a többiekkel, így végül lecserélték. (Az esetet a TV kamerái sajnos nem örökítették meg.) A bírók nem is torolták meg a szabálytalanságot, a játék ment tovább.

A helyszínen Pavlik doktor ugyan ellátta a sérülést, de klasszisunk még a meccs lefújása után is gyanúsan bicegett így végül az eredményhirdetést is kihagyta.

Hétfő reggel, már itthon aztán az orvosok megállapították, hogy izomszakadása van. (Petinek az előző szezonban már volt egy lovaglóizom-szakadása). Nem lehet és nem is kell műteni, csak pihenésre van szükség. Minimum három hét a regenerálódási idő, de ez kitolódhat. 

BIROS PÉTER nyilatkozata: Megsérültem, s a mai vizsgálatnál kiderült, hogy beszakadt a combizmom, egy hónapig pihentetni kell, így "sajnos" biztos lesz időm horgászni a nyáron.

Reméljük Fácán hamar felépül és ősszel már láthatjuk az Egerben gólokat ontani!

Gyógyulást Peti, és addig is jó pihenést!

3 régi hozzászólás

Lackó hozzászólása
Lackó3809
2007.08.21. 09:54

Az firenzei jobb kár hogy nem tudott többször büntetni a döntőben....

Jázmina hozzászólása
2007.08.18. 11:23

Szia! legalább kipihened magad. Csak kár, hogy emiatt. Gyógyulj meg és jó pihizést!

Eca hozzászólása
Eca3773
2007.08.18. 10:46

Szomorúan olvastam,hogy megsérültél!:-( Nagyon sajnálom és kívánom neked,hogy minél előbb meggyógyúlj,hiszen az Egernek 1 jó Birosra nagy szüksége van!Jó pihenést,és sikeres horgászatot!Mégegyszer jobbulást!