FACEBOOK

Hol töltöd a vakációt?

Hol töltöd a vakációt?
hozzászólás, 2007.08.16.

Ezt kérdeztük a válogatott keret játékosaitól és a munkájukat irányító, valamint segítő stáb tagjaitól. A válaszokból kiderül, hogy a legtöbb esély akkor van összefutni valamelyik játékossal, ha sokat lófráltok a Balaton-parton, de az se lepődjön meg, aki valahol a világ másik végén, egy egzotikus helyen, esetleg a Las Vegas-i kaszinók egyikében botlik bele kedvenc játékosába...

KIS GÁBOR:

 

Jövő szerdáig itthon vagyok, szeretnék horgászni, szórakozni, aztán megyek Ibizára, egy hétre.

 

KEMÉNY DÉNES:

 

Otthon.

 

MOLNÁR TAMÁS:

 

Tengerparton. Ciprusra megyünk szombaton, egy hétre.

 

FODOR RAJMUND:

 

A kis családommal a héten elutazom a tengerpartra, itt Európában, 10 napig leszünk ott. Remélem felhőtlen nyaralás lesz a szó legszorosabb értelmében. Végre jó lesz egy kicsit a kislányommal is lenni - huzamosabb ideig. Amikor onnan hazajövünk, én még egy hetet a hobbimnak, a horgászatnak fogok szentelni, és kicsit elvonulok a világ elől.

 

Mire horgászol?

 

A jó horgász azt mondja, hogy arra, ami jön. Nem is tudom, az utóbbi három-négy évben nem volt talán egyhuzamban így öt napom, hogy a hobbimnak hódoljak, úgyhogy most szerintem sokféle technikát, praktikát meg újdonságot fogok kipróbálni, amire eddig nem volt lehetőségem.

 

SZIVÓS MÁRTON:

 

A magyar tenger partjára megyek, a Balatonra. Még nem tudom mennyi időre, és még azt se, hogy kivel. Horgászgatok, pihenek, teniszezek, kikapcsolódom.

 

GÓR-NAGY MIKLÓS:

 

Én is a magyar tenger partjára megyek, de nem tudom pontosan, hogy hova, ugyanis biciklikörút lesz, és nem tudjuk még pontosan, hogy hol alszunk. Ott leszek szombatig. Marcival tervezzük, hogy keresünk egy Rolling Stone’s koncertet Európában, utána pedig a barátnőmmel elmegyünk nyaralni valahova tíz napra. Még nem tudjuk hova, „last minute” kitaláljuk majd.

 

KISS CSABA:

 

Mivel elég kevés időt töltök a szülővárosomban, Szegeden, kihasználom a lehetőséget és ott szeretném azt a kevés pihenőidőt eltölteni, amit a szigorú klubedzőnktől kaptunk. A tenger most kimarad, majd jövő nyáron.

 

SZÉCSI ZOLTÁN:

 

Fogalmam sincs, valószínűleg az Uzsoki Kórházban és utána Balatonon.

 

MADARAS NORBERT:

 

Mallorcára megyünk a barátnőmmel egy hétre. Három hetem van, s megfogadtam, hogy abból egy hetet csak pihenéssel töltök, semmi sport, semmi vízilabda...

 

VARGA DÁNIEL:

 

Régóta tervezett álmaim közül az egyik valósul meg az idei nyaralással, jó messzire megyünk a barátnőmmel.

 

BIROS PÉTER:

 

Hawaiion, a Balatonon.

 

Horgászás?

 

Úgy néz ki, hogy lesz, sajnos.

 

Sajnos?

 

Megsérültem, s a mai vizsgálatnál kiderült, hogy beszakadt a combizmom, egy hónapig pihentetni kell.

 

Dr. PAVLIK GÁBOR:

 

Egy-két nap budapesti pihenés után Madeira szigetére megyünk a feleségemmel, egy hétre.

 

KISS GERGELY:

 

A családdal szeretnék a legtöbbet lenni, sokat játszani a gyerekekkel, bepótolni az elmúlt hetek távollétét. Valahova elmegyünk Európába, tengerpartra is, itthon pedig a barátokkal bepótoljuk az elmaradt találkozókat.

 

BENEDEK TIBOR:

 

Egy hétre megyünk Balatonra.

 

NAGY VIKTOR:

 

Két és fél hétre megyünk a barátnőmmel Amerikába, kisebb körutazás lesz. New York-ban egy hét, utána átmegyünk a nyugati partra, San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, aztán jövünk haza. 

 

MÁTÉFALVY CSABA:

 

Krétán leszünk egy hetet. Utána kezdődik a munka a Vasasnál.

 

HÁRAI BALÁZS:

 

Két hétre megyek Amerikába Long Beach-re, a junior világbajnokságra. Utána talán öt-hat napot pihenek a Balatonon.

 

KÁSÁS ZOLTÁN:

 

Nyaralni nem nyaralok sehol - egyelőre. Úgy néz ki, hogy valószínűleg három hétre Kínába megyek, és ha onnan hazajöttem még egy hosszú hétvégére Helsinkibe előadást tartani, szintén a vízilabda tárgykörben. Aztán Vásárhelyre is lemegyek, segítek az edzőknek.

 

Ami a nyaralást illeti, ha esetleg mégis lesz valahogy szabadidő, teljesen ad hoc jellegű lesz, nincs tervezve semmi.

 

Kínáról beszélnél egy kicsit részletesebben?

 

Ez egy Tianjing nevű város 120 km-re Pekingtől és állítólag a női vízilabdázók készülnek ott.

 

A női válogatott?

 

Azt hiszem, hogy igen. Nem tudok nagyon sokat, mert egy ausztrál barátom intézte, akit nagyon régóta ismerek - pozsonyi egyébként és az apja magyar volt. Neki van ott egy sportszer-gyára, és ő szervezte, erőltette igazából ezt a munkát. Részleteket még nem tudok, de úgy néz ki, hogy három hét lesz.

 

NAGY FERENC (Fefe):

 

Hát nyaralni csak majd valamikor november táján megyünk a családdal, ugyanis van egy olyan vállalkozásunk, amely nyáron üzemel.

 

BAKSA LÁSZLÓ:

 

A Balaton partján, Balatonkenesén pihenni fogok öt vagy hat napot, aztán…, még nem tudom, szervezés alatt áll, hamarosan kiderül.

 

VARGA DÉNES:

 

Nem nagyon lesz vakációm. Előbb a junior VB-re megyek, Amerikába, aztán pedig az egészségem javítása, vagyis a minél teljesebb gyógyulás lesz a fő tennivalóm.

 

HOSNYÁNSZKY NORBERT:

 

Ibizára megyek, Kicsivel.

 

KÁSÁS TAMÁS:

 

Én már nyaraltam, nem megyek sehova, Magyarországon leszek, kezeltetem a hátamat.

 

STEINMETZ ÁDÁM:

 

Horvátországba, Umagba megyek, tengerpart, természetesen vízközel, ez alapfeltétel. Egy hosszú hétvége lesz, kihasználva a huszadikai ünnepnapot is, úgyhogy a tűzijátékról sajnos vagy szerencsére az idén lemaradok.

6 régi hozzászólás

Fakutya hozzászólása
2007.08.20. 21:40

Remek bulit Kis & Hosnyanszky Urnak Ibiza partjain!

Anya hozzászólása
Anya3789
2007.08.19. 14:42

Nagyon kellemes pihenést minannyiatoknak.A kemény bajnokság és a sok verseny után megérdemelnétek még ennél is több időt.Még egyszer, jó nyaralást!:-)

... hozzászólása
...3763
2007.08.17. 10:30

kis gábort és hosnyánszkyt ibiza!? :)) jobb bele sem gondolni...

Én hozzászólása
Én3760
2007.08.17. 08:04

Igen, igen!Rájuk fér!:)

Judit hozzászólása
Judit3748
2007.08.16. 11:08

Kellemes kikapcsolódást mindenkinek!

katka6 hozzászólása
katka63745
2007.08.16. 06:25

Jó pihenést mindenkinek!!!!!!!