FACEBOOK

Magyarország-Szlovákia 17:5

Magyarország-Szlovákia 17:5
hozzászólás, 2007.08.02.

Újabb várossal gyarapodott azon magyar települések listája, ahol hivatalos mérkőzést vívott a magyar férfi vízilabda-válogatott. A Világliga-döntőre való felkészülés jegyében, könnyű nyáresti szórakozásként 12 gólos győzelmet aratott a magyar csapat Székesfehérvárott a szlovákok ellen. A találkozó legeredményesebb játékosa a három gólig jutó Kiss Csaba volt. A 17-es keretből Baksa László, Biros Péter és Hárai Balázs nem játszott a mérkőzésen. Nyilatkozatok, képek, videók:

"A királyok városa köszönti a vízilabdázás királyait!" - ezzel a szellemes mondattal üdvözölte a hangosbemondó bevonulás előtt a székesfehérvári Csitáry G. Emil uszodában a magyar válogatottat. (Kezdés előtt köszöntötték a város OB-1-be jutott vízilabda-csapatát, amelynek csapatkapitánya nem is olyan rég még a Vasas színeiben az aranyéremért játszott a bajnoki döntőben, Hesz Máténak hívják.)

A fiúk érezték, hogy a hálás közönség előtt teljesíteni kell - oda is tették magukat rendesen. Szebbnél szebb támadásokat vezettek már akkor is, amikor a szlovákok még nem fáradtak el. Néhány parádés gólnál valósággal felhördültek a nézők - gyönyörűségükben. Az igazsághoz tartozik ugyanakkor, hogy északi szomszédaink most kezdik a közös munkát, míg a mi csapatunk immár hat hete gyakorol, s a játékosok kezdenek egyre jobban összeszokni.

Kemény Dénes a mérkőzésen komplett sorokat cserélt, méghozzá az első félidőben azonos összetételű hatosokat, amelyeket szünetben kicsit megkevert. A kaput az első két negyedben Szécsi, a második félidőben Nagy Viktor védte.

Sokkal többet nem érdemes mesélni a dologról, itt alul mindenki megnézheti a gólokat, nemkülönben a meccs utáni nyilatkozatokat. 

 

 Kemény Dénes nyilatkozata

 

 Kiss Csaba nyilatkozata

 

 Molnár Tamás nyilatkozata

 

 Kiss Gergely nyilatkozata

 

 Nagy Viktor nyilatkozata

 

 Fodor Rajmund nyilatkozata

 

 Szécsi Zoltán nyilatkozata

 

 Varga Dénes nyilatkozata

 

 Madaras Norbert nyilatkozata

 

 Kis Gábor nyilatkozata

 

 Hosnyánszky Norbert nyilatkozata

Magyarország-Szlovákia 17:5 (3:1, 8:1, 2:1, 4:2)

Székesfehérvár, v: ifj. Juhász, Petik

Magyarország: Szécsi – Varga Dániel 2, Madaras 1, Szivós 2, Benedek 1, Fodor, Kis G. 1. Csere: Kiss Cs. 3, Hosnyánszky 2, Kiss G. 1, Varga Dénes 2, Molnár T. 2, Gór-Nagy, Nagy V. (kapus). Szövetségi kapitány: Kemény Dénes

Szlovákia: Gogola – Zatovic, Vidumanszky, Janicek, Baco, Mravik 1, Kratochvil 1. Csere: Bruder 1, Hrosik 2, Grman, Palascak, Grutka, Hruska, Seman, Kolarik. Szövetségi kapitány: Antje Nakic

Gól emberelőnyből: 9/4, ill. 6/2

Ötméteresből: 1/1, ill. –

 

TZS képei a mérkőzésről

 

x

 

Kis Gábor gólja

 

Szivós Márton első gólja

 

Varga Dénes első gólja

Varga Dániel első gólja

Benedek Tibor gólja

Hosnyánszky Norbert első gólja

 

Kiss Csaba első gólja

 

Madaras Norbert gólja

Szivós Márton második gólja

Kiss Gergely gólja

Kiss Csaba második gólja

Molnár Tamás első gólja


Kiss Csaba harmadik gólja

Varga Dénes második gólja


Molnár Tamás második gólja

Hosnyánszky Norbert második gólja

 

Varga Dániel második gólja

6 régi hozzászólás

Kritikus Péter hozzászólása
2007.08.03. 08:57

Csak annyit, hogy nagyon pozitív kezdeményezésnek tartom, hogy a mérkőzések góljait utólag le lehet tölteni innen a website-ról. Egy kis vadállomány-statisztika a Szövkap.-nak: Őzek száma: 316 ezer, vaddisznó: 78 ezer, gímszarvas: 75 ezer, dámszarvas: 20 ezer, muflon: 10 ezer. Miután a muflon a legritkább, így a vadászat ?olimpiai aranyérmét? egy díjazott mufloncsiga jelenti (amiből tavaly csak 314 db volt Magyarországon)

Powermokus hozzászólása
2007.08.02. 09:04

Kár lenne ebből vitát nyitni, tekintve, hogy ez nem egyéni sport...itt egy szó a lényeg: CSAPAT. A többit magatoktól is kitaláljátok, hogy mit akartam ezzel mondani...

Sándor hozzászólása
2007.08.02. 03:37

lenne egy kérdésem mi értelme volt Szlovákiával játszani? szerintem újat nem lehetett ebből a meccsből tanulni, megizzadni pedig végképp nem ennyi erővel engem és családomat is kihívhattak volna, nem biztos hogy kisebb ellenállást tanusítottunk volna ,mint a tótok persze azért bravó és hajrá magyarok

manó hozzászólása
manó2633
2007.08.01. 21:48

Csatlakozom XY-hoz!:) Megérdemelte volna!

Barbee hozzászólása
Barbee2632
2007.08.01. 20:34

Szerintem mindegy hogy ki kapta a mérközés legjobbja cimet mindenki nagyon jól játszott és mindenki hozzátette a maga kis tudását!!! Mindegy ! Nyertünka legfontosabb! egy lépéssel közelebb vagyunk a Berlini világligához! Hajrá magyarok!!! És reméljük minden meccset élöben fogunk majd látni!

xy hozzászólása
xy2631
2007.08.01. 19:33

Csacsi érdemelte volna a mérkőzés legjobbja címet! Élmény volt nézni a játékát!:D