FACEBOOK

Fűzfőn a csapat

Fűzfőn a csapat
hozzászólás, 2007.07.30.

- Balesetmentesen megérkeztünk - közölte a lényeget a vlv-vel Kemény Dénes szövetségi kapitány. A különben nem meglepő tényt talán azért tartotta fontosnak kiemelni, mert ezúttal nem busszal, hanem személykocsikkal indult a balatonfűzfői edzőtáborba a csapat.

Nem ritka az ilyen, s elsősorban az az oka, hogy a társaság a közös együttlét alatt is megőrizhesse mozgékonyságát.

- Tartottunk egy erős edzést - folytatta a beszámolót Kemény Dénes -, csak labdával, de jó fárasztó volt. Ezután mentünk csak a hotelbe, ahol nagyon finom ebéddel vártak minket. Az újabb erős edzésen egymás ellen játszottak, és azt hiszem, ma éjjel senkinek nem kell majd altató.

A keddi programban másfél órás súlyzózás szerepel, majd kétórás vízesedzés - ezekkel le is tudják a fiúk az egész napi penzumot. Délután ugyanis három vitorlással három irányba indulnak el a Balatonon.

Este a magyar sportolók - ezen belül is a vízilabdázók - két legendás támogatója, Fejér Miklós és Jászberényi Miklós látja vendégül a fiúkat Aszófőn. A programról csak annyit tudunk biztosan, hogy az ennivaló bográcsban készül, de a többit is el tudjuk képzelni...

2 régi hozzászólás

terezamama hozzászólása
2007.07.31. 18:04

gratulálok Gergőnek a nyilatkozatához,megint jelesre vizsgázott szerénységből "is", remélem és nagyon drukkolok, hogy az a harmadik arany sikerüljön, megérdemelné a csapat és akkor talán azok is elégedettek lennének akik " mindig, mindenkor aranyosak.

Ancsi hozzászólása
Ancsi2621
2007.07.31. 13:29

Szegény Dani a vállával!!!!!!! Napi 4 óra edzés!!!!!!!!???? Nem kéne kímélni, hogy a jövőhéten kevésbé fájjon??????????