FACEBOOK

Hárai nem utazik - Benedek már 53 éves lenne??

Hárai nem utazik - Benedek már 53 éves lenne??
hozzászólás, 2007.07.13.

Kemény Dénes döntése értelmében 16 játékos utazik jövő kedden Spanyolországba, az idei Világliga második selejtező-tornájára. A jelenleg együtt készülő 17-es keretből Hárai Balázs kerül át a juniorokhoz. A fiúk a csütörtök délelőtti edzés után felköszöntötték a 35. születésnapját ünneplő Benedek Tibor csapatkapitányt.

Kemény Dénes a vlv.hu-nak elmondta, hogy a portugaletei torna után Varga Dénes is „átruccan” a juniorokhoz, akikkel egy németországi tornán vesz részt, Háraival együtt. Mindkét fiú július 30-án tér vissza és csatlakozik a kerethez.

 

A Bilbao melletti Portugaleteben ugyanazokkal az ellenfelekkel játszik a magyar csapat, mint a múlt héten Budapesten, a Margitszigeten. Egy-egy mérkőzésre 13 játékost lehet nevezni, de a keret összetétele naponta megváltoztatható. A Spanyolországba utazó Kemény-fiúk:

 

Baksa László, Nagy Viktor és Szécsi Zoltán (kapusok), Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Gór-Nagy Miklós, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Kiss Csaba, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Molnár Tamás, Szivós Márton, Varga Dániel és Varga Dénes (mezőnyjátékosok).

 

A csütörtöki edzést követően a csapat közösen köszöntötte fel Benedek Tibor csapatkapitányt 35. születésnapján. Tibi két tortát is kapott, s az egyiken 35 helyett 53 állt, mert a készítők véletlenül felcserélték a számokat. Az ilyesmi persze akkora ziccer, amit vízilabdás társaságban nem lehet kihagyni. Az első megjegyzés az volt, hogy Benedek lényegében Kemény Dénes tortáját kapta meg, majd többen állították: lehet, hogy a csapatkapitány csak 35 éves, de 53-nak néz ki, nyilván erre utal a felirat...

 

A Benedek Tibor számára meglepetésként előkészített kis parti további része a korábbi születésnapok hasonló sztorijainak felidézésével telt el.
Címkék:

3 régi hozzászólás

Drubina Bogi hozzászólása
2007.07.18. 10:08

Sziasztok! Csak érdeklődni szeretnék arról, hogy a spanyolországi fordulót nem közvetíti a TV?

Rita hozzászólása
Rita2261
2007.07.15. 17:33

Csak gratulálni szeretnék Benedek Tibinek, így tovább !!! A vasárnapi Telesport Sport7 adásában egy nagyon szép interjú készült vele. Tetszett, mert gondolatok voltak benne, nem a bulvár uralta a beszélgetést. Jó volt hallgatni a Tibit nagyon és jó volt, hogy nem pár perc volt az egész. Nem tudom ki csinálta, de több ilyet is lehetne. Igazi felüdülés volt ebben a kánikulában.

egy torokfájással küszködő vízilabda-rajongó:) hozzászólása
2007.07.13. 19:55

Ha már tréfáról esett szó a cikkben, gondoltam megosztom azokkal is, a baráti körömben szállóigévé vált mondás: "vizes lesz a labda" sztoriját, akik nem a tévé előtt nézték a magyar-román meccset, múlt szerdán. Én aznap kinn áztam, de az elmúlt napok torokfájása rákényszerített a szép emlékek felevenítésére, és visszanéztem a tévéközvetítést! Néhány szépség, a riportertől, aki Szécsi Zolival készített interjút: "R:-Ez, hogy zuhog az eső mennyire fogja megnehezíteni a csapatod dolgát? Sz.Z.-VIZES lesz a labda.... A riporter nem volt megelégedve a válasz kifejtésével, így tovább faggatózott: R.-A vizes labda, amit említettél a kapusoknak kellemetlenebb, mint a játékosoknak? Sz.Z.-Nem, semmi befolyása nincsen, amúgy is vizes." No comment:) De Mezei Dániel is kitett magáért: "alulról, fölülről nyakig vizesek a játékosok" Kérdem én, máskor nem?:)