FACEBOOK

A Világliga második napján: Magyarország-Spanyolország 12-9

A Világliga második napján: Magyarország-Spanyolország 12-9
hozzászólás, 2007.07.06.

A Világliga második napján Spanyolország volt a magyarok ellenfele. Ezúttal az idő is kedvezett, csak néhány felhő árnyékolta be az uszodát, a magyar válogatott viszont remek játékával magabiztosan nyert a spanyolok legjobbjai ellen.

Az első ráúszásnál a magyarok hozták el a labdát, az első támadás Kiss Gergely góljával végződött. (1-0) A magyarok emberelőnybe kerültek, amit Varga Dániel váltott gólra. (2-0)

Ezután Baksa ismét remekül hárított, Biros Péter szerezte meg a magyarok harmadik gólját. (3-0) Majd Baksa László többször remekül kivédte a spanyolok lövéseit. Kis Gábor pedig 4 gólra növelte a magyarok előnyét (4-0), majd spanyol oldalon megszületett az első gól, amit Svilen Piralkov lőtt. (4-1) A második negyed vége előtt még Kiss Gergely emberelőnyből talált a spanyol hálóba. (5-1)

A második játékrész Madaras góljával kezdődött meg. (6-1) Majd Martin talált a magyarok kapujába. (6-2) Baksa ismét védett egy spanyol lövést, Benedek Tibor pedig megszerezte a magyar válogatott 7. gólját. (7-2) Varga Dénes kétszer is a spanyolok hálójába talált, első alkalommal emberelőnyből. (9-2) Ezután egy spanyol gól következett, Perrone lőtte a spanyol válogatott harmadik találatát. (9-3) Majd Svilen Piralkov, és Garcia iratkozott fel a góllövők listájára. (9-5)

A nagyszünet vége után több sikertelen próbálkozás következett, 4 perc elteltével Benedek lőtte a második gólját. (10-5) Gór-Nagy Miklós pontozódott ki, Ricardo Perrone Baksa kapujába helyezte a labdát. (10-6) A magyarok és a spanyolok is emberelőnybe kerültek, de egyik csapatnak sem sikerült értékesíteni a helyzeteiket.

Az utolsó negyed Madaras Norbert góljával kezdődött meg (11-6), majd Felipe Perrone lőtte a spanyolok hetedik találatát. (11-7) Majd ismét egy spanyol gól következett, így már csak 3 találattal vezettek a magyarok. (11-8)  Ivan Perez 2 gólra csökkentette a két csapat között lévő különbséget. (11-9) A mérkőzés utolsó találatát Biros Péter szerezte. (12-9) Ezután még néhány próbálkozás következett mind a két oldalról, de egyik helyzetből sem született gól.

A végeredmény: 12-9