FACEBOOK

Benedek megy, Szécsi jön, Biros-Gór-Nagy-csere

Benedek megy, Szécsi jön, Biros-Gór-Nagy-csere
hozzászólás, 2007.06.20.

Kezd oszladozni a köd a szokásos szezonvégi játékoskeringő ügyében - de csak lassan. Minket természetesen a válogatott kerettagok sorsa érdekel a legjobban, s közülük négy játékos klubváltása lett szerdán hivatalos hír. Benedek Tibor és Biros Péter nem hosszabbítja meg lejáró szerződését a Honvéddal, ez már biztos, de leendő klubjuk neve (Pro Recco és Eger) egyelőre csak értesülés. A Honvédhoz igazolt Gór-Nagy Miklós, s Szécsi Zoltán esetében immár hivatalosan közölhetjük (miután ő maga tájékoztatta erről a vlv.hu-t), hogy a válogatott elsőszámú kapusa egy évig biztosan az Eger játékosa.

A Honvéd szakosztályigazgatójára, Novák Ferencre hivatkozva közölte az MTI szerdán, hogy közös megegyezéssel nem hosszabbították meg a lejáró szerződést Benedekkel és Birossal. (Mindkettőjüket próbáltuk elérni egy gyors reagálás erejéig, de nem sikerült felvenni velük a kapcsolatot.) Már korábban elterjedt hírek szerint a válogatott csapatkapitány visszatér legutóbbi olaszországi sikereinek színhelyére, Reccóba. (Kettős állampolgárként szereplése nem befolyásolja az olasz bajnoknál "állásban lévő" három idegenlégiós, Vujasinovics, Kásás és Madaras helyzetét. Mint ismeretes, Olaszországban csapatonként három külföldi állampolgár játszhat a bajnokságban.)

 

Biros Péter Egerbe költözéséről is régóta csiripeltek a verebek, de a hevesi klub vezetése csak július 2-án rendez sajtótájékoztatót az új csapatról. Szécsi Zoltán nyilvánvalóan különengedélyt kapott a bejelentésre, mert - ahogy korábban ígérte - elsőként a vlv.hu-t tájékoztatta pályafutásának új állomásáról.

 

- Eldőlt, Egerben folytatom, ahol egyelőre egyéves szerződést írtam alá, s nagyon remélem, hogy már ebben az évben nyer „valamit” a csapat, de a bajnoki döntőbe hosszú idő után mindenképpen be kellene kerülni ismét.

 

Gór-Nagy Miklós 1+1 éves szerződést kötött a magyar bajnokság ezüstérmesével.

 

- A Honvéd már korábban is többször megkeresett, de én eddig nagyon ragaszkodtam Gyurihoz, vele nőttem fel, szerettem nála játszani, úgyhogy mindig nemet mondtam. Idén újra megkerestek, elég sokat gondolkodtam, és úgy döntöttem, hogy a változás lehet, hogy jót fog tenni a fejlődésem szempontjából. A válogatottságot tartom szem előtt, szeretnék fejlődni, hogy kikerüljek az olimpiára és úgy gondolom, hogy ez a Honvédban megvalósulhat - mondta Gór-Nagy Miklós a vlv.hu-nak szerdán este.

 

(Szécsi Zoltánnal és Gór-Nagy Miklóssal hamarosabb hosszabb interjút közlünk.)

7 régi hozzászólás

chris hozzászólása
chris2106
2007.06.22. 10:17

marad a Vasasban

nono hozzászólása
nono2105
2007.06.22. 10:03

A honlapján tegnap ő maga közölte, hogy marad a Vasasban.

válaszadó hozzászólása
2007.06.21. 21:02

Ahogy a hiv. oldalán és a vasassc is kinn van.... marad a Vasasban.

vikcó hozzászólása
vikcó2102
2007.06.21. 18:55

Végül marad.

válasz hozzászólása
2007.06.21. 09:10

Ha minden igaz ma ő is bejelenti, h marad-e vagy sem.

777 hozzászólása
7772088
2007.06.21. 09:03

Brescia

kérdező hozzászólása
2007.06.20. 21:13

és a Varga Dani?