FACEBOOK

Cegléd után talán Székesfehérváron is láthatják a Kemény-fiúkat

Cegléd után talán Székesfehérváron is láthatják a Kemény-fiúkat
hozzászólás, 2007.06.20.

Véglegessé vált a magyar válogatott június 28-i programja: a nyári „alapozást” a jövő héten megkezdő csapat Németország ellen játszik barátságos mérkőzést Cegléden. Szó van arról, hogy a Bilbao melletti Világliga-torna után Székesfehérváron is sor kerül egy hírverő meccsre - az ellenfelet még keresik.

- Ezek a találkozók kettős célt szolgálnak - mondta a vlv.hu-nak Kemény Dénes szövetségi kapitány. - Egyrészt a felkészülést a soron következő feladatokra, másrészt pedig azt, hogy népszerűsítsék az egyébként sem népszerűtlen csapatot olyan vidéki városokban, ahol van vízilabda, de a válogatott ritkán fordul meg. Jelen esetben „ősbemutatóról” van szó, Cegléden ugyanis még soha nem játszott meccset a magyar válogatott.

 

Arra a kérdésre, hogy a 19-es keret hány tagja játszhat, a szövetségi kapitány még nem tudott válaszolni, de azt elmondta, egyeztetni fognak a németekkel, hogy 14-15 játékos játszhasson a barátságos meccsen, s azok, akik nem jutnak szóhoz, szintén szerepelni fognak a gálán, ugyanis a „nagymeccs” előtt All Star-válogatott-All Star Cegléd-mérkőzést rendeznek.

 

 

 

A június 28-i ceglédi program:

 

16.00: A ceglédi utánpótlás bemutató-mérkőzése

17.00: All Star-válogatott-All Star Cegléd

19.00: Magyarország-Németország

 

Jegyek elővételben kaphatók a ceglédi Alexandra könyvesboltban, a Városi Sportcsarnokban és a mérkőzés helyszínén, a Termálfürdő és Szabadidőközpontban.

 

Jegyárak

 

Elővételben: felnőtt 1.000 Ft., ifjúsági 500 Ft.;

a helyszínen: felnőtt 1.200 Ft. ifjúsági 600 Ft.

14 éven aluliaknak a belépés ingyenes

 

A magyar-német-meccs szünetében két európai Malév-repülőjegyet sorsolnak ki a jegytulajdonosok között.