FACEBOOK

Szécsi Zoltán a Vasassal edz!

Szécsi Zoltán a Vasassal edz!
hozzászólás, 2007.06.12.

Na jó, ez így egy kicsit bulvárízű… De tény, ami tény: a magyar válogatott elsőszámú kapusa hétfőn a Komjádi uszodában kezdte meg a bajnoki szezont követő rövid szünet után a felkészülést. Villáminterjúnk Szécsi Zoltánnal:

- Hogyhogy magánszorgalomból külön elkezdted az edzéseket?

 

- Három és fél hetet pihentem és néhány hét múlva már meccsünk van a válogatottal, addigra nekem már formában és jó erőnlétben kell lennem. Ez az ok.

 

- Miért éppen a Vasas?

 

- Mátéfalvy Csabát hívtam fel, hogy lemennék, - ugye ő a válogatott kapusedzője is, - mondta, hogy örömmel lát. A Komjádi nekem közel is van, így lementem a Vasas edzésre.

 

- Hogy fogadtak?

 

- Örömmel, jó hangulat volt, hiszen nyertek a hétvégén, de azért feszültséget is lehetett érezni, vagyis azt, hogy holnap újabb fontos összecsapás vár rájuk.

 

- Nagy Viktorral és Jónással együtt edzettél?

 

- Igen. Előtte még úsztam egy félórát. Aztán lábtempóztunk egy könnyebbet, ilyen rávezető jellegűt a Csabival. Utána kis „hülye-játék” következett, vagyis lövöldöztünk egymásnak Viktorral, meg Jónással.

 

- Mi a helyzet a szerződéseddel? A Camogli kiesett, s korábban mondtad, hogy több csapat megkeresett.

 

- Folynak a tárgyalások arról, hogy a következő szezonban hol játszom, egyelőre úgy néz ki, hogy Magyarországon.

 

- Milyen itthon lenni?

 

- Jó. Bár egyelőre rohangálok a dolgaim után. Még kint feltörték az autómat, várni is kellett az olasz biztosítóra. Kifejezetten jól jön most, hogy még a debreceni Volvo Kupán elnyert „Legjobb kapus” címért kapok egy C30-ast egyhónapos használatra a névadó szponzortól.

 

- Láttad a magyar bajnoki döntő első meccsét?

 

Csak az utolsó negyedet. A Vasas-játékosok saját bevallásuk szerint nagyon elfáradtak, gondolom a honvédosok is. Az utolsó nyolc perc viszont, amit én láttam, nagyon lassúnak tűnt, a hajtásban nemhogy egy bajnoki döntőt nem idézett, de a Chiavari-Camogli-meccsek emléke is könnyet csalt a szemembe... Olyan lassú volt a játék, nem is tudom, mintha alapszakasz-meccs lett volna.

 

- Mit szólsz az olasz bajnoki döntő fejleményeihez, Kásás büntetéséhez?

 

- Nem lepődtem meg, mert láttam, hogy az a nő, Taccini fújta be a kiállítást. S mivel ő életében nem vízilabdázott, soha nem fogja érteni a különbséget; mi az, hogyha valaki üt, és mi az, hogyha egyszerűen csak arra mozdul, hogy lefaultolja az ellenfél játékosát. Éppen most olvastam az olasz waterpolonline-on egy cikket róla, az írója reméli hogy ez volt az utolsó komoly meccse, mert eddig is nagyon sok ilyen hibát csinált. És valóban, az a nő egy kretén…

 

x

 

SZÉCSI-GALÉRIÁK:

 

Szécsi Zoltán 2002-2006 (válogatás)

 

Szécsi Zoltán meccs közben

 

Szécsi Zoltán privát képei

 

Szécsi Zoltán meccs előtt és után

 

Szécsi Zoltán edzés közben

 

Na mekkora halat fogtunk?

5 régi hozzászólás

Ficsesz hozzászólása
2007.06.18. 12:27

Nekem Szécsi is és Jászberényi is példaképem. Mind a kettő remek kapus.

Zséva hozzászólása
Zséva1956
2007.06.14. 16:17

Jászberényi helyében én is szögre akasztanám a fürdőgatyámat..

Pomander hozzászólása
2007.06.13. 12:52

Itt valami "ok-okozati gubanc van". Tehát ha igazak a hírek, amit persze nem ártana megvárni... Szécsi Egerbe megy- ezért Jászberényi távozik, legalábbis én így látom :)

flower hozzászólása
flower1928
2007.06.12. 09:38

Megy az Egerbe, szükség is lesz rá, mivel a Jászberényi távozik... :(

Ms hozzászólása
Ms1927
2007.06.12. 09:35

Megy az Egerbe, ott szükség lesz rá, mivel a Jászberényi távozik... :(