FACEBOOK

Melbourne-től a vlv.hu-ig - asszociációs interjú Kemény Dénessel

Melbourne-től a vlv.hu-ig - asszociációs interjú Kemény Dénessel
hozzászólás, 2007.06.07.

„Asszociációs villáminterjút” készítettünk Kemény Dénes szövetségi kapitánnyal. Egy-egy szót, fogalmat, nevet „dobtunk fel”, megkérdezve, mi jut arról hirtelen eszébe.

Melbourne

 

- Noha az aranyat elajándékoztuk a döntőben, végül is örülök hogy a döntőig eljutottunk.

 

Final Four

 

- Szurkolok a két magyar válogatott játékos győzelemének, remélem magas színvonalú és semleges játékvezetés mellett dőlnek el a meccsek.

 

Magyar bajnoki döntő

 

- A tartalékos Vasasnak föl van adva a lecke, hogy végre újra bajnok legyen, mert úgy tűnik, a Honvéd olimpiai bajnokai ismét formába lendültek.

 

Nyári játékos-mozgások

 

- Jövőre olimpia lesz, bízom benne, hogy senki sem igazol rosszul, azaz ilyenkor azt a csapatot kell választani egy kerettagnak, amelyik a csapatba kerülését várhatóan segíti.

 

Keret

 

- Mindenkinek meg kell gyógyulnia az elmúlt időszak sérüléseiből, sok nehéz meccsünk lesz június 28-tól kezdődően, amelyek a VL-szereplésen kívül a pekingi célokat is szolgálják

 

Varga Tamás

- Remélem, a Szegedben, Tojás keze alatt az igazi Csuvit látom majd, Athén óta igencsak nem sikerült jó döntést hoznia, éremesélyes csapatban a helye.

 

Steinmetz Barnabás

 

- A családi tragédia ellenére képes tudása legjavát produkálni, nem véletlenül kétszeres olimpiai bajnok.

 

Jászberényi Gábor

 

- A nyáron rendeznie kell magában az elmúlt időszak történéseit, kapusként van még tíz év előtte, nem mindegy, hogy fog ez eltelni.

 

Margitsziget

 

- Tizenegy éve a munkahelyem, a medence partján nagyon sok örömöt éltem át, a szövetségben megtanultam, hogy hogyan kell mihamarább fölismerni azokat, akiknek nem tanácsos hátat fordítani.

 

Unicum

 

- Nekem nem csak a kupát jelenti, hanem a Zwack-család, Péter és Sándor szeretetét, barátságát is, és ez nagyobb ajándék, mint a mindmegannyi győzelem.

 

Peking

 

- Történelmet írhatunk és ennél semmi sem motiválhat jobban, ezért keresztül fogunk gázolni a gáncsoskodásokon, az ellenfelekkel már könnyebb lesz.

 

Kristóf, Viktor, Márk

 

- Örülök, hogy Kristóf kezdi megtalálni az egyensúlyt a kötelesség és a kamaszkori bohémkodás között, Viktor is előnyére változott, egyre gyakorlatiasabb, Márkra meg kéziféket kéne szerelni, a világ legelevenebb egyéves kisfiúja.

 

Vadászat

 

- Nagyon sokat segít a feltöltődésben, legalábbis Sydney és Athén tapasztalata ezt igazolja.

 

vlv.hu

 

- A legdédelgetettebb álmokat is fölülmúlja a napi kattintások, letöltések száma, nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő, három hónap alatt ennyire népszerű lesz a csapat hivatalos honlapja.

3 régi hozzászólás

Judit hozzászólása
Judit1955
2007.06.14. 15:02

Peking-> a 3. Keret-> 3-szoros Olimpiai Bajnokok Ha meg nem?? Akkor legalább biztos vagyok benne, hogy mindent megtett mindenki az előzőekért, és ígyis úgyis ugyanazok a nagyszerű emberek mindannyian! A honlap pedig a lehető legjobb, ezért a kezdőlapom, millió köszönet érte, minden igényt kielégít, további sikeres működést!

Nórika hozzászólása
2007.06.07. 14:06

Legyen meg a 3. arany!! Én is köszönöm a honlapot!! Puszi

Nekomajin hozzászólása
2007.06.06. 19:01

Srácok, írjatok történelmet!!! A honlapért pedig köszönetet kell mondanunk! ;)