FACEBOOK

Kis Gábor a Hónap Sportolója Hevesben

Kis Gábor a Hónap Sportolója Hevesben
hozzászólás, 2007.05.05.

Egy egri internetes portálon minden hónapban szavazhatnak a szurkolók arra, hogy ki a Hónap Sportolója a megye klubjaiban szereplő élversenyzők közül. Kicsit már a februári szavazásra is jelölték a szerkesztők, ám akkor a megyei teke-bajnok Bakos József nyerte el ezt a kitüntető címet. A melbourne-i világbajnokságon kitűnő eredményt produkáló pólóst azonban márciusban is érdemesnek tartották e „megmérettetésre”, s a szurkolók ezúttal feltétlen bizalmat szavaztak neki.

- Milyen érzés közönség kedvencének lenni? :-)

- Azt nem tudom, hogy én kedvencnek számítok-e, vagy sem, de nagyon jó érzés, amikor kapom a sok biztatást azoktól az emberektől, akik folyamatosan szurkolnak és biztatnak, akár a medence pártján vagy azon kívül. Szóval tetszik.

- Meglepetésként ért egyébként a jelölés, vagy esetleg számítottál rá?

- Kellemesen érintett :-)

- Egy ideig szoros versenyben álltál a kézilabdázó Lakatos Tamással. Szerinted a sportág népszerűségének is köszönhető, hogy végül ilyen fölényesen nyerted a szavazást, vagy csak feltűnően nagy a szurkolótáborod? :-)

- Én úgy gondolom, hogy teljesen a szurkolóknak köszönhetem ezt az eredményt.

- Érezhetően nagyobb népszerűségnek örvendesz egyébként, amióta bekerültél a válogatottba? Többen környékeznek meg autogramokért, vagy hogy Te vagy a kedvencük?

- Igen érezhetően többen felfigyelnek rám. De eddig csak pozitív tapasztalatom volt ezen a téren, úgyhogy könnyen meg lehet szokni ezt a helyzetet.

- Gondolom, jól esnek a dicsérő szavak az embernek. Lendítenek a játékodon a pozitív visszajelzések, vagy el tudsz vonatkoztatni a visszhangtól?

- A pozitív visszajelzéseket nem lehet megunni. Az mindig jól esik az embernek. Szóval ez legfeljebb csak segít a játékban. A negatív dolgokat pedig mérlegelem, és megpróbálom leszűrni belőle a reális kritikát. Azt hiszem ez a jövőre nézve jó hatással lehet rám.

Bayer Tamara

Címkék:
Kis Gábor

1 régi hozzászólás

Kata 6 hozzászólása
2007.05.06. 17:15

Gratulálok Kicsi!!!!!!