FACEBOOK

CNA Barceloneta-Honvéd 14:13 - Nyilatkozatok

CNA Barceloneta-Honvéd 14:13 - Nyilatkozatok
hozzászólás, 2007.04.30.

A Honvéd már csoportelsőként vívta meg utolsó meccsét, s szoros találkozón, vitatható bírói ítéletek után egy szerencsétlen góllal vereséget szenvedett Barcelonában. A csapatban a válogatottak vitték a prímet, két gól kivételével minden Honvéd-találat válogatott kerettag nevéhez fűződik. Biros négyszer, Kiss Gergely háromszor, Szivós és Benedek kétszer volt eredményes. Biros Péter és Fodor Rajmund nyilatkozata:

BIROS PÉTER:

 

„Sajnos kikaptunk 14:13-ra! A védekezés nem volt valami jó, nagy hibákat követtünk el hátul, elöl pedig sok helyzetet kihagytunk. Nem koncentráltunk eléggé, de ez bizonyos fokig érthető, hiszen már régen továbbjutottunk. Azért a vereség mindig fájó, most is. Ugyanakkor már előre nézünk, a Vasas elleni meccsre koncentrálunk! 

FODOR RAJMUND:

 

Úgy ugrottunk vízbe, hogy ez egy „következmények nélküli” mérkőzés és még így is vezettünk 9:6-ra, amikor elkezdtek a bírók furcsán fújni. Elöl semmi, hátul minden. 10:9-re tudott fordítani így a Barceloneta, mi is hibáztunk, elmentek két góllal. Azonban huszonvalahány másodperccel a vége előtt visszahoztuk a meccset. Ekkor kaptunk egy kiállítást, majd távoli szabaddobást lőttek el szabálytalanul, amit a bírók nem fújtak le... a labda meg két blokkoló kézen és Pistán is megpattanva esett a gólvonalon túlra.

 

CNA Barceloneta-Honvéd 14:13 (2:3, 4:3, 4:3, 4:4)

Bírók: Bonnay P. (FRA), Margeta B. (SLO)

CNA Barceloneta:

V. García-, Cruz, Martín, Trbojevic, Español, Picas 1, Roca, McGregor 2, Vallès 2, Perrone 5, Fernández, Xavier Garcia 3,  Fandos, Beadsworth 1

Edző: Santi Fernández

Honvéd: Gergely István-, Székely, O.Kovács 1, Szivós 2, Fodor, Bárány, Kiss Gergely 3, Benedek 2, Hárai, Vári 1, Paján, Biros 4, Györke

Edző: Kovács István