FACEBOOK

BVSC-Eger 7:14

BVSC-Eger 7:14
hozzászólás, 2007.04.25.

A BVSC otthonában játszott az Eger a bajnokság 18. fordulójában, kedden este. A zsúfolt program miatt Gerendás György csapata utánpótlás-játékosokkal kiegészítve érkezett a Szőnyi úti uszodába, többek között Gór-Nagy Miklós is „pihenőnapot” kapott.

Kicsit álmosan kezdett a hevesi együttes, az első negyedben 3-2-re vezettek a hazaiak, de a második játékrészben fordított az Eger, majd egy magabiztos utolsó negyeddel 14:7-re nyerte a találkozót.

 

A mérkőzés egyik legjobbja a három találatig jutó Kiss Csaba volt, de Kis Gábor is szerzett egy gólt a harmadik negyedben.

 

ING Férfi OB I., 18. forduló, 2007. április 24., kedd:

Budapest, Szőnyi út. V.: Horváth Cs. Donauer M.

BVSC-Eger 7:14 (3:2, 2:4, 2:3, 0:5)

BVSC: Laboncz - Pecz, Szabó B. 2, Szűcs, Ambrus, Balatoni 5 (1/1), Simon A. Cserék: Szabó P., Zsoldos, Persely, Kriszt, Nitsovits, Németh Zs. Edző: Vincze Balázs

Eger: Decker A. - Decker Á. 1, Baco 2, Nyéki 2, Hegedüs, Kiss Cs 3, Kis G. 1. Cserék: Bálint, Matajsz 1, Kovács Gergő, Kovács Gábor, Märcz 4, Molnár A. Edzők: Gerendás György, Tóth Kálmán

Gól - emberelőnyből: 7/2, ill. 16/8

Ötméteresből: 1/1, ill. 0

Kipontozódott: Simon A. (20. p.), Németh Zs. (27. p.), Szűcs (28. p.), Bálint (28. p.)

Kiállítva - cserével végleg: Balatoni (32. p.)

 

Nyilatkozatok:

 

Kiss Csaba: „Nehezebb volt, mint amire számítottunk. Az elején ránk ijesztett a BVSC: nagyon agresszívan és céltudatosan játszottak, de úgy érzem, hogy a végén, az utolsó két negyedben kijött a két csapat közötti különbség. Nem volt egy tökéletes főpróba a szombati, Recco elleni mérkőzésre, de talán nem is baj, hogy ez most nem sikerült olyan jól és nem lett egy még nagyobb arányú győzelem. Látszik, hogy van hol javulni és bízom abban, hogy a hét végéig fogunk is.”

 

Kis Gábor: „Az a lényeg, hogy nyertünk. Az első két-három negyed nagyon meglepő és fárasztó is volt. Folyamatosan lefordultak róluk a BVSC-sek és ezt nem tudtuk meggátolni. A harmadik negyedtől már egyre jobban jöttünk vissza, és egyre kevesebbszer fordultak le. Ők is elfáradtak, rosszabb százalékkal lőtték be a helyzeteiket. A végére kijött a két csapat közötti különbség.”