FACEBOOK

Szünet után gólzápor

Szünet után gólzápor
hozzászólás, 2007.04.07.

A 14. fordulóval folytatódott a hazai pontvadászat. A Honvéd a Szőnyi útra látogatott, ahol a BVSC-t szórták meg, igaz ők is kaptak rendesen, számszerint 11-et. BVSC-Honvéd: 11-20.

A vendég gárdánál mindössze Benedek Tibor volt ott a kezdő hetesben a válogatottak közül. Gergely István állt a kapuban és hatástalanította is szépen a hazaiak támadásait az első negyedben, hiszen ekkor egyetlen egyszer sem tudták góllal befejezni a támadásaikat Balatoniék. Vendég oldalon az első félidőben Paján Viktor és Kiss Gergő remekelt igazán.

A második félidőben mindkét oldalon kapuscsere történt, talán ennek is köszönhető, hogy a BVSC egy kicsit fel is tudott zárkózni. 7-10 is állt már az eredményjelzőn, amikor a honvédosok gatyába rázták magukat és ismét sok gólos különbséget varázsoltak a táblára. Ebből főleg Hárai Balázs, Benedek Tibor és a fontos labdákat szerző Biros Péter vette ki a részét.

Szivós Márton nem játszott a mérkőzésen, mert a világbajnokság döntőjében orrsérülést szenvedett. A találkozó előtt elmondta, hogy annyira nem komoly a sérülése, tudna ő már játszani, csak a Honvéd vezető edzőjével, Kovács Istvánnal megbeszélték, hogy az újabb sérülést elkerülendő, ma még inkább pihen. A mérkőzést a kispadról követte figyelemmel:

BVSC-Domino-BHSE: 11-20 (0-5, 3-4, 5-6, 3-5)
Bírók: Marjai, Madarasi
BVSC: Laboncz – Pecz 1, Szűcs, Persely, Ambrus, Balatoni 4, Simon 1 Csere: Szabó A. (kapus), Szabó B. 3, Szabó P., Zsoldos, Kriszt 1, Nitsovits, Németh Zs. 1
Edző: Vincze Balázs
Domino-BHSE: Gergely – Székely 2, Bárány 1, Benedek 3, Vári 1, Paján 3, Hárai 3 Csere: Györke (kapus), Fodor 2, dr. Kiss G. 4, dr. Molnár 1, Biros
Edző: Kovács István
Gól – emberelőnyből: 3/1, ill. 5/3
Ötméteresből: 1/0, ill. 2/1
Kipontozódott: Simon (27. perc)

A hosszú hétvégét a Honvéd játékosai is pihenéssel töltik majd, és keddtől ismét visszazökken minden a megszokott klubéletbe. Jövő héten szombaton, 18:30-tól a görög Panioniost fogadják Marciék hazai pályán. A találkozót a Sport Tv élőben közvetíti.