FACEBOOK

Lapszemle - Az első pesti szavak

Lapszemle - Az első pesti szavak
hozzászólás, 2007.04.05.

Kedden kora reggel, 35 perces késéssel szállt le a Malév bangkoki járata Budapesten. A gép fedélzetén utazott többek között a magyar női és férfi vízilabda válogatott. A fiúk kicsit álmosan, fáradtan és szomorúan léptek ki a rájuk várakozó családtagok és újságírók közé. Talán a korai időpontnak köszönhetően szurkolókkal csupán elvétve lehetett találkozni.

Szivós Márton kesereg
- A játékban benne van, hogy néha kihagyjuk a helyzeteket, de ettől még nem érzem magam kellemesebben
- sóhajtott Szivós már a budapesti repülőtéren. - Alig aludtam a döntő után, és tudom, sokáig lesznek még álmatlan éjszakáim. Idővel talán ez az ezüstérem is megszépül majd, de sosem feledem, hogy nem ezért utaztunk Ausztráliába. (Blikk)

 
2007. április 4. - Blikk

 

Szivós: borzasztó volt látni
- A horvát kapus bal kezéhez akartam lőni a labdát, mert úgy gondoltam, hogy azon az oldalon sebezhető
? idézte fel lapunknak Szivós Márton a döntő kulcsfontosságú pillanatát. ... - Ugye, megérti mindenki, hogy mennyire csalódott vagyok? ... Borzasztó érzés volt látni a horvátok örömét, és hallani, hogy az eredményhirdetésnél nem a magyar, hanem a horvát himnusz szól. (Magyar Hírlap)


2007. április 4. - Magyar Hírlap


Nézd meg az érkezésről készült képeket, itt!


(szivosmarton.vlv.hu - Viló Zsófia)

3 régi hozzászólás

Nemecsek Anita hozzászólása
2007.04.08. 21:14

Szioka Marci,hogy is kezdjem el.Orult rajongotok vagyok :>,es ne busuljatok ti vagytok a kiralyok es ti is maradtok szamomra es meg sok emberek szamara.Es nem te vagy a hibas hogy az gol nem sikerult,ugyi vagy.Mikor latam hogy orro utotek a cukrom a csilagos eget verte,ha halot volna valaki hogy miket mondtam a horvat valogatrol,csak anyam tudja,na mindegy.Hajra Marci es gyertek Nagyvaradra en itt lakok .puszika nektek.ANITA

ormister@gmail.com hozzászólása
2007.04.06. 14:19

Szia Marci!!!! Semmi okod az elkeseredésre, ezt már nem lehet visszacsinálni!!!! Majd meglátod Pekingben pont fordítva fog történni és az lesz az igazi ÖRÖM!!!! Annyival a világ előtt jártok,hogy az nem lehet kérdés ki nyer Pekingben!!! Ofi.

Anita'78 hozzászólása
2007.04.05. 11:03

Szia Marci! Mi is nagyon sajnáljuk, de ne keseredj el, szép az az ezüst érem is kezdetnek, s meglátod, hogy sokkal jobban is fog még menni! Gratulálok mindenképpen és sok kitartást a továbbiakhoz! Szurkolunk nektek változtalanul! Üdv. Anita