FACEBOOK

Megállt az élet a spanyol-magyar alatt

Megállt az élet a spanyol-magyar alatt
hozzászólás, 2007.03.31.

Pénteken kora délután országszerte megállt az élet. Irodákban, építkezéseken, fodrászatban és más munkahelyeken mindenki a magyar csapat drámai küzdelmét figyelte - rádión, televízión, interneten, kinek milyen lehetősége volt. Az alábbi összeállítást a honlapunk különböző oldalaira beírt hozzászólásokból készítettük, időrendi sorrendben bemutatva, hogy miként reagáltak az emberek a Melbourne-i fejleményekre.

Zsu 2007-03-31 14:00:27

A VILÁG LEGJOBB VIZILABDA VÁLOGATOTTJÁNAK! Fiúk, hiába sikerült ezen a meccsen kicsit döcögősebbre az út a győzelemig, a lényeg akkor is az, hogy újra, most is Ti diadalmaskodtatok!!! Egy csapat erejét nem csak szakmai tudása adja, hanem az összetartás és Ti ebből mindig jelesre vizsgáztok. Szívből gratulálok Kemény kapitány úrnak is! Vasárnap reggel az egész ország drukkol ÉRTETEK! Meglesz az, már a megszólítással is erre céloztam :)))

 

Antimod 2007-03-31 12:58:06

Halálra izgultam magamat a kollégáimmal együtt a munkahelyen! Óriási volt együtt fellélegezni, hogy sikerrel vettétek az akadályt, és ismét vb-győztes lehet a magyar csapat! Imádom, hogy az ilyen kiélezett meccseket rendszerint a mieink nyerik meg. Ebben van az igazi erő, a lelki tartalékokban. Hajrá és mindent bele továbbra is!

 

Andrea 2007-03-31 12:23:54

Gratulálok az egész válogatottnak! Nagyon idegtépő, izgalmas meccs volt (nem is bírtam ülve végig nézni), de egy percig sem fordult meg a fejemben, hogy nem mi nyerünk. A spanyolok jól játszottak ugyan, de ti ismét megmutattátok, hogy a magyar csapat a legjobb. Egyedülálló a győzniakarásotok, a csapatösszetartásotok és az erő ami árad belőletek, ahhoz, hogy a végsőkig kitartsatok, illetve, hogy minden meccsen van 1-2 olyan ember, aki ha kevésbé is megy a jól a többieknek a játék, ő vállára veszi a terhet és húzza magával a többieket. Külön gratuláció Biros Péternek, aki ismét óriásit játszott és minden elismerés a kapitánynak. A horvátok elleni meccs nem lesz könnyű, de meg tudjátok csinálni. Szurkolok nektek!MEG LESZ AZ AZ ARANY,Ti VAGYTOK A LEGJOBBAK!HAJRÁ KEMÉNY LEGÉNYEK!

 

bogi70 2007-03-31 11:57:06

Gyönyörű volt és hátborzongató. Most kezdünk megnyugodni otthon. Tartsatok ki és együtt énekelhetjük a himnuszt, mert ez JÁR NEKTEK !!! :-)) Ha mindenki így akarna és küzdene, ahogy TI !!!...HAJRÁ MAGYAROK !!!!! 

 

Évi 2007-03-31 10:59:55

A spanyol nyelvű El País oldalán olvastam cikket az elődöntőről és habár ők is érzik, hogy igen kiélezett meccsen maradtak alul, ennek ellenére nagy elismeréssel beszélnek a "mindenható" (így írták) magyar csapat játékáról. Ez nagyon sportszerű a részükről.

 

István 2007-03-31 10:35:43

Fiúk! Higgyétek el, hogy nekünk az olyan meccsek is tetszenek, mint amilyen a Sidney döntő volt. Akkor is örülünk a góloknak, ha már vagy hattal vezetünk...így viszont csontig lerágom a körmeimet. Hajrá magyarok!!!!

 

Dorcsi 2007-03-30 23:58:56

Gratulálok fiúk! Remélem, érzitek azt a rengeteg energiát amit a "hazai vizekről" küldünk felétek, de hát érzitek, hisz megcsináltátok ma is, mint ahogy mindig! Egyetértek Varga Dániellel ez a csapat valóban attól igazán óriási és egyedülálló, mert ha rosszul is megy a játék, a szerencse is elkerül és már a végletekig rezeg a léc, mindig van egy-két olyan játékos aki a kritikus pillanatban vállára veszi a többieket és húzza magával. Fantasztikus az az erő,ami árad belőletek, példamutató az összetartásotok, újra és újra minden elismerés a kapitánynak is érte. Köszi, hogy a "mi csapatunk" vagytok!Hajrá vasárnap!

 

Lívia 2007-03-30 23:44:44

Sziasztok! Ez a spanyolok elleni meccs nem volt semmi! Felét itthon néztem, a harmadik-negyedik negyedet a fodrászüzletemben hallgattuk rádión. Mit mondjak... a meccs végéig állt az olló, fésű, na meg a vendégek is! Aztán a győzelem örömére együtt üvöltöttünk! Szép volt fiúk! HAJRÁ MAGYAROK!!!

 

SAPécs March 30, 2007 09:38PM

Az első meccs volt a VB-n, amit láthattam. Eszméletlen volt, még fél órával a meccs után is remegtek a térdeim. Gratulálok a csapatnak, küzdeni tudásuk előtt le a kalappal. Az első félidőben tényleg sok hibát követtünk el, így nem tudtuk "helyre tenni" a spanyolokat, de aztán a végére sokat javultunk és a hosszabbításban már összejöttek a dolgok. Nagy Viktor becseréléséről annyit: szerintem megnyugtató a tudat, hogy a cserekapus is ILYEN teljesítményt tud nyújtani (még ha kaptunk is egyetlen eléggé elkerülhető gólt). Na és emlékezzünk: 4 éve a VB-n a görögök ellen hosszabbításos elődöntő, Madi 3 góljával, szóval ez a mai meccs igazából akár jó ómen is lehet. Vasárnap nem hiszem, hogy megengedhetük magunknak egy félidőnyi "álmosságot", de hiszem hogy nem is lesz így! Jobbak vagyunk és a különbségnek ki kell jönnie azon a meccsen! Hiszen mi mindannyian tudjuk: Istenek vagytok fiúk, HAJRÁ MAGYAROK!!!!

 

judit 2007-03-30 21:18:46

Szóval... a hozzászólásokat olvasva a fél országot az intenzív osztályra küldtétek. De megérte! Hajrá az aranyért!!! Ha ne adj' Isten nem sikerülne, akkor is Ti vagytok a legjobbak. Nagyon-nagyon drukkolok!

 

Gilanyi March 30, 2007 09:00PM

Valami fantasztikus élményt jelentett a mai meccs nekem. Tisztelet a teljesítményért és remélem, hogy a döntőben is legalább ilyen sikeresek lesztek.

Én és családom nem fogunk hiányozni a TV-készülék elől.

Tisztelettel: Gilányi család

 

Mse 2007-03-30 20:51:01

Sajna, munka volt, nem láttam, de már végigolvastam az összes fellelt cikket, és vasárnap aztán bizti semmi nem akadályozhatja meg a meccs végigdrukkolását. Szóval, ez is szép volt, de még azért hajráhajrá!:-))

 

Laci 2007-03-30 20:50:52

Hat ez hihetetlen volt:) Kolozsváron sajnos nem fogható m1 , úgyhogy maradt online közvetítés. Járkáltam fel-alá-és lestem a képernyőt. Azért vasárnap ne ijesztgessetek minket:), hiszen a végen úgyis ti nyertek:) Mindenesetre, hihetetlenül nagy ez a csapat. Hajrá!!!!

 

Gyuka 2007-03-30 20:20:09

Gratulálok a győzelemhez, ami a szív diadala volt!Ha lehet,a döntőben simán nyomjuk le a horvátokat,mert én egy a maihoz hasonló meccset ,már nem birok ki....HAJRÁ MAGYAROK!!!!

 

ImreS March 30, 2007 08:04PM

Őszintén gratulálok a CSAPAT-nak! 

Ennyi izgalom az én koromban már árt, ezért ha kérhetem, legközelebb simább meccset játsszatok! 

Most is képtelen voltam egy idő után nézni, csak az indexen őrjöngtem, hogy már megint feljöttek a spanyolok 1 gólra. 

Még egyszer gratula, nyugalmas éjszakát mindenkinek!

 

Viki 2007-03-30 19:33:12

Gratulálok az egész csapatnak,örülök h Nagy Viktor is játéklehetőséget kapott!!Vasárnap nem szeretném h szívroham kerülgessen:-)De innen könnyű irogatni tudom!!HAJRÁ MAGYAROK!!

 

Donoba 2007-03-30 19:09:01

Gratulálok fiúk, ügyesek voltatok!!(majd meg haltam, olyan izgalmas volt) Egy egész ország szorít nektek vasárnap!! HAJRÁ MAGYAROK!

 

Z. Ernő 2007-03-30 18:57:33

Fantasztikus meccs volt! Amivel sokszor megvádolják a magyar csapatokat, pont arra rácáfolva hoztuk a meccset: tudtunk küzdeni a végsőkig, annyira akartuk, hogy meglett a nagyon jó napot kifogó és magas színvonalon játszó spanyolok ellen. Az nem kérdés, hogy mi vagyunk játéktudásban a legjobbak, de naná, hogy küzdeni is tudunk a végsőkig, most már higgye el minden hitetlenkedő szurkoló!:-) Biros Peti megint hatalmasat vízilabdáztál, évek óta lenyűgöz, hogy az ilyen fontos meccseken mennyire tudod hozni magadat. GRATULÁLOK FIÚK!!!!

 

Kriszti 2007-03-30 18:30:56

...gyerekek én ezt nem mertem nézni! :-) Gratulálok!!! De a döntő ne legyen ennyire izgalmaaas!!!

 

tibi 2007-03-30 18:30:49

Kint vagyok Németországban egy kiállításon és egy standon a 3. negyed végéig tudtam csak követni a meccset, mert utána már nem volt internet, de végig biztos voltam benne, hogy megnyerjük. Ez a csapat erős mentálisan, vasárnap is jobbak leszünk. Jó lenne ha minden játékos megmutatná hogy mi is a magyar virtus. Nem kell izgulni fiúk, annyi munka van ebben a csapatban, hogy ennek ki kell jönni. Úgy kellene játszani, mintha egy ob1 helyosztó lenne, flegmán, és akkor nem lesz gond. Hajrá magyarok!!! 

 

Zsu 2007-03-30 17:34:42

Hát fiúk ti vagytok a legjobbak ez nem vitás! Egy ország büszke rátok! 

 

Watson dr. 2007-03-30 17:33:59

El kell hinnetek is, hogy győzni fogtok, s akkor megy majd. Igaza van a Mesternek, ha valami nem megy, nem kell beszarni és meakulpázni, hanem nyomni kell, mint a süket, megfeledkezve a kudarcról. Nehéz ez, tudom, de csak ez segít, mert kevés idő alatt kell regenerálódni. Én hiszem, hogy a horvátok ellen könnyebb lesz. Majd meglátjátok :) Ja és köszönöm! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! :)

 

Zsoci 2007-03-30 17:09:45

Először is GRATULÁLOK A MAGYAR VÁLOGATOTTNAK!!! Én úgy kezdtem el a rádióban hallgatni a mecset, hogy előtte hallottam, hogy a Horvátok megverték a Szerbeket. Ezek után már bármit el tudtam képzelni... A meccs nagyon jó volt, kell néha ilyen, ez csak jót tesz a sportnak, hogy nem csak a döntő izgalmas, mert olyankor derül ki, hogy kik az igazán jó játékosok. Nálunk mindenki nagy játékos. És megvan, bent vagyunk a döntőben, és most csak ez számít. HAJRÁ MAGYAROK!!!!

 

krisztián 2007-03-30 17:08:19

Kint voltunk a háznál, ment a meló, földmunka, gépek minden... 10:10-nél mondtam srácok - minden megáll, most a MECCS FONTOSABB. Mikor megvolt, mindenki ordított. És aztán tudtuk meg, hogy nem a szerbekkel kell játszanunk elsején.... hát ezt kár lett volna kihagyni! Szép volt!!!! Hajrá!!!

 

Lac 2007-03-30 15:57:57

Megfáradva, megöregedve, hamuszürke arccal és heveny szívritmuszavarral, de lassacskán azért most már alászálló vérnyomás-értékekkel és pulzussal üldögélünk itt az irodában a kollégákkal és örülünk. Öt évet elvettetek az életünkből, ezt kár lenne tagadni, de mégsem haragszunk (a tetű bírókra annál inkább, már vártuk, mikor dől ki a víz a medencéből, annyira lejtett a pálya néha). A horvátokkal azért, ha kérhetnénk, nem feltétlen kellene majd elhitetni, hogy pariban vannak velünk, és akkor nem is lesznek. Mert még egy ilyen meccs, és abba belehalok. Az életem a kezetekben, legyetek óvatosak, kérlek Benneteket! Előre is köszönöm, üdvözlettel Laci és kollégái

 

szent  2007-03-30 15:55:50

Gratulálok Kemény Dénesnek, hogy ilyen helyzetben is helyre tudta tenni a magyar csapatot mint fejben mint lélekben. Hajrá magyarok irány a döntő

 

Adri 2007-03-30 15:55:41

Hát, azt hiszem idegileg felkészültem az államvizsgámra, ezek után meg sem fog kottyanni:-) Én 1 percig sem akartam elhinni, hogy nem fog sikerülni a döntőbe jutás, és a lényeg, hogy magatokról is higgyétek el, képesek vagytok nyerni, ti vagytok a legjobbak, de a horvátokat nem szabad lebecsülni, igen jól játszanak, ezzel szembe kell nézni. Nem lesz könnyű meccs, de meg lehet mutatni a világnak, hogy mi vagyunk a legjobbak. És ne felejtsétek el, hogy sok minden a fejben dől el. Hajrá fiúk!

 

Nekomajin March 30, 2007 03:34PM

MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!

Peti, Viktor, zsenik vagytok!!!

Na, ez nem semmi meccs volt!

Szép volt fiúk!!!

 

Évi 2007-03-30 15:24:54

Megint úgy jártam, mint a legutóbbi olimpiai döntővel: a felénél kikapcsoltam a tévét, mert nem bírtam idegekkel, aztán meg tűkön ültem, hogy végre lássam az ismétlést. :) Szívből gratulálok a győzelemhez! Ha nem lennék részrehajló, akkor is azt mondanám, hogy ez a csapat érdemli az aranyat! :)

 

Katalin Hosszu 2007-03-30 15:22:16

A legforróbb kézszorítás mindenkinek Fiúk! Nagyon szoros küzdelem volt, de a végeredmény a lényeg! Egyértelmű: Ti vagytok a jobbak! Csak így tovább, mert a horvátokkal folytatott döntőmérkőzés érzetem szerint még ennél is szorosabb lesz! Vigyázzatok magatokra, s mindent bele!

 

Krisztina 2007-03-30 15:20:53

Gratulálunk Fiúk! Nagyon izgi volt a meccs. Kezem, lábam remegett a meccs végén. Ti vagytok a legjobbak. Veletek leszünk a döntőben. Benedek Tibor! Jó újra látni a válogatottban.

 

ANDI 2007-03-30 15:19:21

IDEGTÉPŐ MECCS VOLT MÉG MINDIG KIVAGYOK INFARKTUS 3!!! AGYVÉRZÉS 2!!! FIÚK NAGYON NAGYON JÓ VOLT VASÁRNAP SZORITUNK ÉS ITTHONRÓL ÜVÖLTÜNK!!!!! HAJRÁ MAGYAROK

 

Regi 2007-03-30 15:11:49

Atyám! Majd meg haltunk, úgy izgultunk, de megvan! Otthon megnézem videóról az egészet, most csak rádiózhattunk a melóhelyen! Fantasztikus a csapat, mindent bele, irány a győzelem!!!!

 

Marika 2007-03-30 15:05:22

Gratulálok fiúk! Csodálatos volt a küzdeni akarásotok, ti vagytok a jobbak. Remélem a döntő ehhez képest simább meccs lesz. Az eddigi könnyebb meccsek után kellett egy ilyen szoros is, hogy fel tudjátok szívni magatokat. A döntőben veletek leszünk. Csak így tovább!

 

dürmann 2007-03-30 14:53:01

ISTENEK.....

 

Anikó 2007-03-30 14:52:52

Kedves Vízilabda Válogatott! Még egy ilyen idegtépő meccs, és Nektek számláztatom ki a vizitdíjamat, ha szívinfarktust kapok! Gratula, szorítok értetek a döntőben is! HAJRÁ MAGYAROK!!!

 

Flóra 2007-03-30 14:39:54

IGEEEN! VÉGRE VÉGE VAN! SZUPEREK VAGYTOK! GRATULÁLOK! Majdnem szívrohamot kaptam! Csak legyen meg a vasárnapi meccs is! De meglesz, én tudom! Bízom bennetek! HAJRÁ MAGYAROK

 

Anita 2007-03-30 14:33:39

IIIGEEEEEEEEEEEEN! :))) Oh, ne okozzatok ennyi izgalmat! Gratulálok! Veletek leszünk a döntőben is!!! Sok-sok puszi mindenkinek! 

17 régi hozzászólás

Viola hozzászólása
2007.04.03. 15:27

A magyar médiára meg jellemző ez a negatívitás... Soha semminek nem tudunk örülni.Ahelyett,hogy megbecsülnénk minden érmet,hiszemn fantasztikus teljesítmény minden érem,hiszen mi egy kis ország vagyunk de HATALMAS SPORTOLOKKAL!!!

Viola hozzászólása
2007.04.03. 15:25

Veletek leszünk minden nagy csatában!!! A szívvel és küzdeni akarással nincsen gond!!! Csak igy tovább.!A védekezás is fantasztikus volt. Kicsivel többet kell vállalni mindenkinek a gólgyártásban és meg lesz!!! A fő,hogy Pekingre összeérjetek!!! Szorít Nektek egész Magyarország!!!!

matilda hozzászólása
2007.04.03. 14:03

Ez a válogatott a LEGJOBB A VILÁGON! Gratulálok Kemény Dénesnek! Minden tiszteletem az övé és a KEMÉNY ÉVEK c. könyv nagyon érdekes volt, nem lehetett letenni!

Nórika hozzászólása
2007.04.02. 18:56

Szép volt fiúk! Az ezüstöt pedig ne gyászoljuk!! Most másodikok lettünk, de mint már annyiszor az olimpián, Pekingben, most is mi leszünk a legjobbak!! Drága Dani!! Dehogyis ül rajtad átok!! Ha azt gondolod átoknak, hogy mind a válogatottban, mind a klubcsapatodban az egyik legjobb játékos vagy, hát szórjunk gyorsan minden vízilabdázóra ilyet!!! Akármit is hozzon a jövő, az egész ország imád benneteket!!! Millió puszi mindannyiótoknak!!!

Mse hozzászólása
Mse403
2007.04.01. 10:34

Jaj, rettentően sajnálom...:-( De semmi baj, nem szomorkodni túlzottan, akkor is istenek vagytok! Az ezüst is szép, gratula, és lesz még arany is.:-)

Mse hozzászólása
Mse402
2007.04.01. 10:15

Nagyondrukk ám, még így infarktusközeli állapotban is...:-)

Mse hozzászólása
Mse400
2007.04.01. 09:14

Kiss Gergő...!:-)))))))))

bhoy 72 hozzászólása
2007.04.01. 08:29

Nemcsak Magyarorszagon kelnek koran ma a magyar emberek ,hanem szerte Europaban(pl .itt Angliaban is)! En is ott leszek a TV elott! Hajra magyarok!Gyerunk sracok!

T. hozzászólása
T.395
2007.04.01. 08:24

...Viktor, tűnj innen kapálni! Ha értelmeset nem tudsz írni, akkor inkább játszogass azzal, ami közelebb van a kezedhez.

viktor hozzászólása
2007.04.01. 05:27

nem fogtok ug sem nyer a vb-en!!!!!!!!!!!!!!! Hi-hi-hi-hi

Tuta hozzászólása
Tuta389
2007.03.31. 23:33

Mar alig varom, hogy reggel legyen es kezdodjon a donto..! Magyarorszag holnap "koran" kel:) Hajra fiuk!!!

Mesi hozzászólása
Mesi388
2007.03.31. 21:59

Nagyon szoritok nektek fiúk!!! mindent bele!!!! :)

Mónika 2007.03.31.21:47 hozzászólása
2007.03.31. 21:47

Szeretnék gratulálni a fiúknak a küzdeni tudásért. Jó hogy Benedek Tibor újra válogatott.Videóról is megnéztem már mert pénteken meliroztam. Akarom mondani csak volna mert amig tartott a meccs csak sikongattanm és ide-oda sétáltam a fóliával a kezembe.Mondta is az anyukám hogy amig nincs vége addig inkább ne is kezdjek semmit a hajával mert nem biztos hogy lesz frizurája.vasárnap sajna dolgoznom kell menni de a videó és a forró drót biztos hogy müködni fog.HAJRÁ FIÚK!!! VILÁGBAJNOKOK LESZÜNK IS VISSZA ÁLL A RÉGI REND! Hajrá Dominó, hajrá kőér utcai uszi.

Attila hozzászólása
2007.03.31. 21:04

A spanyolok elleni meccs nagyon nagy volt, Gratulálok! Én a munkahelyemről telefonáltam haza és megkértem a feleségemet, hogy a telefont kihangosítva tegye a TV elé, így követtem az események. A meccs után ismét büszke voltam arra, hogy Biros Peti a katonatársam volt (ha minden igaz... :) Most csak olvasom a hozzászólásokat és beleborzongok... Sejtettem én, de hozzászólások most megerősítettek abban, hogy ezt a CSAPATOT már nem azért szeretik a szurkolók mert nyerő, hanem mert mindíg mindent megtesz a győzelemért, a legjobb tudása szerint játszik bárhol és bármikor. Ez az, ami a szurkolók szemében egy csapatot igazán naggyá tesz. Már nem számít hol és hányadikok lesztek mi a szurkolók tudjuk, hogy Ti akartok, küzdötök, ha kell "meghaltok" a győzelemért, és ezért tisztelünk, szeretünk Benneteket! ...Persze most 21.05-kor naná, hogy a holnapi meccsen jár a fejem, alig várom hogy elkezdődjön. Drukkolok Nektek, mert hát mindezek mellet győzni, és a Magyar Himnuszt a győzelem mámorában meghallgatni igazán felemelő érzés. HAJRÁ KEMÉNY-LEGÉNYEK!!!

Ágoston hozzászólása
2007.03.31. 20:48

REMÉLEM a Horvátok elleni meccs is jól fog végződni. MAGYARORSZÁG Sidney óta ott az élen!!! Remélem most ismét Ausztráliában nyerünk! HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!

Bullitt hozzászólása
2007.03.31. 20:40

Szép volt fiúk! Gondolom tudjátok, hogy a horvátok ellen nehezebb lesz, de biztos vagyok benne, hogy megnyeritek a döntőt. Ti vagytok a legjobbak! Hajrá magyarok!

Dani hozzászólása
Dani373
2007.03.31. 19:40

Mi éppen uton leszünk Szombathely felé de 1000% hogy halgatni fogjuk a mecset!!!!!! Hajrá FIUK!!!! Minden magyar mögöttetek áll és szurkol értetek!!!