FACEBOOK

Legyen egy vidám vasárnapunk!

Legyen egy vidám vasárnapunk!
hozzászólás, 2007.03.31.

Egy kőkemény, spanyolok elleni meccs és egy meglepetést okozó szerb-horvát találkozó után vág neki a magyar csapat a döntőnek. A végső összecsapásra magyar idő szerint vasárnap reggel fél 9-kor kerül sor a horvát válogatott ellen.Az elődöntőkről és a holnapi meccshez fűződő reményeiről nyilatkozott Kis Gábor.

- Tudtuk, hogy a spanyol csapat nehezebb ellenfél lesz, mint eddig bármelyik másik a VB során. A két csapat között azonban egynél több gólos a különbség. Nem jött ki a lépés?

- Arra fel voltunk készülve, hogy a spanyolok így nekünk fognak esni. Sajnos velünk volt a baj, két és fél negyedig nem az a magyar válogatott játszott, amelyet megszokhattunk. Szerencsére még időben észhez kaptunk. Ezt a meccset az akaratunkkal nyertük meg és nem a jó játékunkkal.

- A VB eddigi legnagyobb meglepetése a másik elődöntő volt. Mit szólsz a horvátok sikeréhez?

- Meglepett minket a dolog. Nem is az, hogy a horvátok nyertek, mert az benne volt a pakliban. Nagyon sokat fejlődtek a felkészülések alatt és már a romániai tornán is lehetett érezni, hogy nem a tavalyi horvát válogatottal játszottunk. Inkább az volt a meglepő, hogy ilyen nagy különbséggel nyertek és végig vezettek a találkozón.

- Szerinted kevésbé kell tőlük tartani, mint a szerbektől?

- Holnap világbajnoki döntőt játszunk! Itt nincs papírforma! Az fog nyerni, aki jobban tud koncentrálni a szoros, döntő helyzetekben és nem remeg meg a keze a fontos pillanatokban! Valamivel jobb, hogy velük játszunk persze, mert az eddigi horvát meccsekből meríthetünk egy kis önbizalmat. Viszont a spanyolok elleni meccs után tudjuk, hogy itt nincs esélyesebb csapat. Borzasztó kemény mérkőzés lesz!

- A felkészülési időszakban nagyon sokat készültetek a szerbekre. A horvátok teljesen más taktikát igényelnek?

- Erős, kemény csapat a szerb és a horvát is, hasonló pólót játszanak, úgyhogy ez nem fog gondot jelenteni!

- Ki fog nyerni? :-)

- Pénteken csatát nyertünk, holnap megnyerhetjük a háborút is!

Bayer Tamara

4 régi hozzászólás

Ildikó EGER hozzászólása
2007.04.01. 19:24

NAGYON sajnálom,hogy nem a mienk a legfényesebb érem,szerintem a fiúk megérdemelték volna! Talán ha a bíróknak nem lenne ennyire magyarfóbiája,akkor több világversenyt is megnyertünk volna már. Ma is volt egy két vitatható ítéletük szerintem.

Takács Győző hozzászólása
2007.04.01. 10:51

DÉNES! SAJNÁLOM AZOKAT A JÁTÉKOSOKAT AKIK SZÍVVEL JÁTSZOTTAK A DÖNTŐBEN: SZÉCSI VARGA KIS SZÍVÓS! A TÖBBIEK PL. KÁSÁS BIROS A FELELŐSSÉG KAPUJÁBAN HOL VOLTAK? GRATULÁLOK A MÁSODIK HELYÉRT ! AZ ELSŐ HELYET JOGOSAN A HORVÁTOK NYERTÉK ! JOBB VOLT A CSAPATMUNKA! NEM ITTAK ELŐRE A MEDVE BŐRÉRE! EGY-KÉT JÁTÉKOS EL VOLT "SZÁLLVA !

Giuditta  hozzászólása
2007.03.31. 21:42

Holnap reggel megnyeritek a háborút!!! Veletek vagyunk, Kemény-legények! Csak nyugodtan játszatok, nagyon koncentráljatok, és meglesz az arany!!! HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!

Kata hozzászólása
Kata374
2007.03.31. 20:06

Megéreztem, hogy a Horvátokkal fogtok döntőt játszani. Magyon bízom a CSAPATBA, győzzetek vasárnap!!!!! Ti vagytok a világ lejobb CSAPATA!!!! HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!