FACEBOOK

Az elődöntőért Németország következik

Az elődöntőért Németország következik
hozzászólás, 2007.03.26.

Hétfőre virradó éjszaka eldőlt, hogy Németország lesz a magyar válogatott ellenfele a szerdai negyeddöntőben a Melbourne-i világbajnokságon. A csapat már a ma délutáni közös foglalkozáson videófelvételek alapján elemzi a németek játékát.

A német csapat magabiztos győzelmet aratott a nyolcaddöntőben az Egyesült Államokkal szemben. Az első három negyedet megnyerték, a végére feltehetően már kiengedtek. Figyelemre méltó, hogy az egész meccsen mindössze három gólt kaptak, s kiválóan semlegesítették a góllövőlista éllovasát Tony Azevedót, aki egyetlen gólt sem szerzett, holott az első három mérkőzésen összesen 11-szer volt eredményes. Az is érdekes, hogy az amerikai csapat hat emberelőnyből egyet sem tudott gólra váltani.

 

Németország-USA 6:3 (4:2, 1:0, 1:0, 0:1)  

 

A magyar csapat délelőtt kiadós, háromórás szárazföldi és vízi edzést tartott. Délután videózás szerepel a programban: előbb a mi első három mérkőzésünk kerül terítékre, méghozzá a látottakat csapatszinten és egyénekre bontva is elemzi a kapitány. Ezután a negyeddöntőbeli ellenfél következik.

 

Kemény Dénes elmondta: az amerikaiak esetében csak saját készítésű videomontázsokra hagyatkozhattak volna, a németekkel más a helyzet. „Az elmúlt időszakban háromszor játszottunk velük, és a bőréből senki nem tud kibújni” - mondta a kapitány a vlv.hu-nak.

 

x

 

Németországgal a közvetlen VB-felkészülés időszakában háromszor meccseltünk:

 

A Volvo Kupán, Debrecenben (17:6-ra nyertünk)

 

A magdeburgi barátságos mérkőzésen (11:5-re nyertünk)

 

A kolozsvári tornán (12:8-ra nyertünk)

1 régi hozzászólás

Terezamama hozzászólása
2007.03.26. 19:14

Nagyon örülök, hogy véletlenül tudomást szereztem erről a honlapról, mert igy unalmas óráimban sok örömöt szerzek magamnak a honlapon való böngészéssel.Nagyon drukkolok a f iúknak, hogy sikerüljön a vb-t megnyerni. Hajrá fiúk! Egy 63 éves magyar szurkoló