FACEBOOK

Melbourne helyett Monaco

Melbourne helyett Monaco
hozzászólás, 2007.03.25.

Miután a válogatott kerethirdetésekor Baksa Lászlónak azzal a szomorú hírrel kellett szembesülnie, hogy helyette Nagy Viktor utazik a világbajnokságra, a Szeged kapusa visszament klubcsapatához és velük folytatta az edzéseket. Ennek keretében egy hétre Reccóba utazott az együttes, ahol több olasz csapattal is edzőmérkőzést játszott, nem is rossz eredményekkel.

Az egyhetes edzőtábor azért nem csak munkából állt, egy kis tengerparti napozás is belefért, valamint Monacóban is töltöttek egy napot. Monte Carlo lenyűgözte Lacit, de mikor kaszinós élményekről kérdeztem, így válaszolt: "Nem szeretem a szerencsejátékot... inkább álmodoztam, milyen jó lehet ott élni...".

De hogy a vízilabdáról se feledkezzünk meg.. a Szeged egyetlen vereségét a Reccotól szenvedte el, de tőlük is csak egy góllal kapott ki a csapat! A további 3 találkozó azonban meggyőző szegedi győzelmet hozott: a Savona ellen 17-6, a Chiavari ellen 14-6, és a csapatot a LEN-kupából kiejtő Nervi ellen 10-5. Mindezt úgy, hogy Tóth László nem is lehetett ott, tehát center nélkül játszottak Baksáék.

Képek Monacoról és a tengerpartról a Galériában.

-Pethő Réka-