FACEBOOK

hozzászólás, 2011.01.07.

Euroliga-csoportkör, január 8., szombat: 18.00 Vasas-Jadran Herceg Novi

NAGY VIKTOR (TEVA-Vasas-UNIQA) a VLV-nek:

-
 Számunkra ez élet-halál meccs, csak a győzelem jöhet szóba. A két ünnep között is edzettünk, készültünk erre a találkozóra. A Herceg Novi ellen kint nagyon sok védekezési hibát követtünk el, elsősorban ezen akarunk változtatni, ezt próbáltuk gyakorolni az edzéseken. Nagyon remélem, hogy a kemény felkészülésnek meglesz az eredménye és több gólt sikerül lőni, mint amennyit kapunk... Nincs beteg, nincs sérült, száz százalékosak vagyunk. Úgy érzem, hogy jó állapotban, jó formában várjuk a kezdést. Külön kiemelném, hogy Miho fantasztikus formában van, elképesztő telejsítményt nyújt az edzéseken, remélem, hogy ez szombaton is megmutatkozik, ahogy Herceg Noviban is történt. Mivel - mint mondtam - számunkra élet-halál harc lesz ez, számítok arra, hogy a Vasas hagyományos szurkolótábora, a kemény mag kint lesz és rajtuk kívül is sok néző jön a Komjádiba, mert ez sokat segíthet nekünk. Érdemes beiktatni a meccset a programba, mert biztos vagyok abban, hogy izgalmas, látványos, jó mérkőzés lesz.

- Hogy fogadta a társaság a válogatott edzőtáborozására meghívottak listáját, Fülöp Bence behívását?

- Gratulált neki mindenki, ahogy Kiss Gergőnek is, hiszen ő is "újonc", mondták többen is, hogy süteményt kell vinnie...

VÁMOS MÁRTON (TEVA-Vasas-UNIQA) a VLV-nek:

- Múlt héten volt egy minialapozás, azon én is részt tudtam venni iskolaszünet miatt. Délelőtt úsztunk, lábtempóztunk, délután a lövést és más dolgokat gyakoroltuk. Hogy mennyire fontos ez a meccs? Élet-halál kérdése a három pont! Ha a kinti mérkőzésből indulok ki, ott ugye tudtunk lőni 10 gólt, szóval a támadójátékkal, a góllövéssel nem hiszem, hogy gond lehet. Ha az ellenfelet 6-7 gólon tudjuk tartani, nagy eséllyel negszerezhetjük a három pontot. Szerintem jó formában vagyunk.

A csoport állása:

1. Primorac Kotor 6,
2. Jadran Herceg Novi 6,
3. Vasas 4,
4. Szeged 1 pont