FACEBOOK

"Diplomáciai affér" a szerb és a magyar nagykövet vacsoráján

"Diplomáciai affér" a szerb és a magyar nagykövet vacsoráján
hozzászólás, 2007.03.24.

Megint erőfejlesztő edzést tartott péntek délelőtt a válogatott. A csapat vendéget is fogadott: feleségével együtt látogatta meg a románok ellen készülő játékosokat Fodor Lajos, a Magyar Köztársaság ausztráliai nagykövete.

A diplomata különösen a sydney-i hősöket üdvözölte nagy lelkesedéssel, de kijutott az elismerésből Kásás Zoltánnak is, akinek elsősorban a fiához gratulált. 

 

A kontinensen Magyarországot képviselő excellenciás úr nevetve mesélte a körülötte álló csapattagoknak, hogy előző este éppen a szerb nagykövettel vacsorázott.

 

„Mondtuk neki, hogy ne reménykedjenek, mert tanultunk Montreálból; most el lesznek verve!” - mesélte nem kis derültséget kiváltva a diplomata.

 

Arról sajnos nincs információnk, hogy a vacsorán mit válaszolt a szerb nagykövet, s csak remélni tudjuk, hogy Vujasinovicsékat nem tüzeli fel a „diplomáciai incidens”.

 

1 régi hozzászólás

Giuditta  hozzászólása
2007.03.24. 17:57

Hát durva volt a románokkal játszani! De megnyertétek:)))) Csak a szerbekhez is ennyi előnyt kívánok!! Illetve egyetlen egy kis gól is elég lenne!!!! Nagyon, nagyon szurkolunk a többi meccshez is! Hajrá kemény-legények!!!!HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!