FACEBOOK

Nagy Viktor édesapját nem engedték be hajókürttel a meccsre

Nagy Viktor édesapját nem engedték be hajókürttel a meccsre
hozzászólás, 2007.03.22.

Nagy Tibor közel húszezer kilométert utazott azért, hogy a világbajnokság helyszínén szorítson fiáért. A férfi vízilabda-válogatott kapusának édesapja egy hajókürttel érkezett az uszodába, de a szigorú szervezők nem engedték bevinni a hangszert, így csak saját hangján bíztatta Viktort, és a magyar csapatot.

Egy szülő szinte mindent megtesz azért, hogy részese legyen gyermeke sportsikereinek. Nagy Tibor számára is természetes volt, hogy miután Viktor bekerült a melbourne-i világbajnoki keretbe, repülőre ül, és a helyszínen szurkol fiának, valamint a magyar csapatnak. Nagy apuka egyik barátjával, és egy hatalmas hajókürttel jelent meg az uszodánál, de a biztonsági őrök veszélyes tárgynak minősítették a hangszert, és nem engedték bevinni a nézőtérre. A két lelkes magyar szurkoló, akik természetesen nemzeti színű pólót viseltek, így saját hangjukat eresztették ki minden egyes magyar gól, és védés után, és miután mindkettőből akadt jónéhány, valószínűleg rekedten távoztak a meccs után.

Nagy Tibor egyébként elmondta, hogy nem adja fel, és minden nap megkísérli bevinni a kürtöt a medencéhez, hátha egyszer sikerrel jár, és egy rendező engedékenyebb lesz.

(forrás: bulvársport.hu)