FACEBOOK

Kevés mozgás a szentesieknél - íme, az új keret

Kevés mozgás a szentesieknél - íme, az új keret
hozzászólás, 2021.05.19.

Egy távozó, két érkező - ez a mérlege a szentesi szezonváltásnak. Továbbra sincs idegenlégiós a csapatban. Részletek:


Fülöp Bence távozik Szentesről, Chilkó Márton és Hornyák Olivér érkezik a legutóbbi bajnokság 11. helyén végzett csapathoz.

Rövid pihenő után hétfőn álltak ismét munkába a szentesi vízilabdázók, akik a nyári időszak alatt még egy hónapnyi szabadságra számíthatnak.

Pellei Csaba vezetőedző a klub média-felületén ismertette az új keretet.

- Alapvetően az volt a célunk, hogy együtt tartsuk a játékoskeretünket, mert ez már önmagában erősítés, hogy nem sok vízilabdázót kell beépítenünk a nyáron. Bízom benne, hogy ez majd a csapategységen is meglátszik, mert a beépítés mindig sok időt elvesz- mondta a vezetőedző.

- Ami a nyári felkészülést illeti, a következő szezon versenykiírása még nem ismert, de az a tervünk, hogy az első hivatalos tétmeccsünket megelőzően hat héttel szeretnénk elkezdeni az alapozást.

Annyi változás biztosan lesz a bajnokságban, hogy 16 csapatról 14-re csökken a mezőny létszáma.

- Elképesztően éles küzdelmekre számítok a létszámcsökkenés miatt, hiszen kieső ugyanúgy lesz egy, ami rendkívül éles helyzetet teremt. Az első öt csapaton kívül nincs nagy különbség, szinte bárkit megcsaphat a kiesés szele a szezon során - nyilatkozta Pellei Csaba.

A Szentes céljait akkor jelölik majd ki, ha megismerik a többi 13 csapat összetételét.

- Bízom benne, hogy az előttünk álló szezonban kevesebb problémával küzdünk majd, és nem lesz járványhelyzet, nyugodtan dolgozhatunk – fejezte ki reményét Pellei Csaba.

A Metalcom Szentes 2021-2022-es játékoskerete:

Kovács Kristóf, Meixner Marcell - kapusok,
Bozó Péter, Chilkó Márton, Garancsy András, Hegedűs Bence, Hornyák Olivér, Kátai-Benedek Máté Imre, Kókai Tibor, Kürti-Szabó Máté, Lajkó Márton, Mátyók Norbert, Pellei Frank, Pellei Kristóf, Somogyi Balázs, Takács János, Vörös Viktor.


Címkék:
Szentes Pellei Csaba