FACEBOOK

Eurokupa-negyeddöntők - vlv-előzetes

Eurokupa-negyeddöntők - vlv-előzetes
hozzászólás, 2021.03.16.

Szerdán lesz az Eurokupa-negyeddöntők első fordulója, az OSC itthon, a Szolnok Kragujevácon próbál jó eredményt elérni a március 24-i visszavágóra. A program és a két vezetőedző nyilatkozata a vlv-nek:


Eurokupa-negyeddöntők, 1. forduló

Március 17., szerda (időpontok helyi idő szerint)


18.30 Mladost Zágráb-Vouliagmeni

18.30 OSC-Sabadell - DigiSport2, vlv (szöveges élő)

20.00 Dinamo Moszlva-Crvena Zvezda

20.00 Radnicski Kragujevác-Szolnok


VARGA DÁNIEL (OSC-Újbuda) vezetőedző a vlv-nek:

- Mindenekelőtt szeretnék gratulálni a női Euroliga final fourba jutott mindkét magyar csapatnak ehhez a ritka bravúrhoz, sok sikert kívánok nekik!

Sok videóanyagunk volt az ellenfélről, készültünk is az erősségeikből, de aztán egy idő után már magunkkal, a saját játékunk csiszolásával. kezdtünk el foglalkozni. Hazai pályán nekünk dominálni kell a saját játékunkkal, arra fogunk törekedni, hogy ami eddig ment, az most is jól működjön. - természetesen odafigyelve arra a néhány specialitásra, ami veszélyt jelenthet az ellenfél játékában.

Sajnos az utolsó pillanatban lett egy sérültünk, és mivel már nem lehet változtatni a nevezésen, 12 játékossal fogunk szerepelni. 

Nehezen tudok elképzelni, hogy olyan eredmény születik, ami végleg eldönti a párharcot. Készülök arra is, hogy ha esetleg nem megy a játék, szenvedünk és elhúz az ellenfél, akkor sincsen semmi baj. Győzelemmel, többgólos győzelemmel lennék elégedett, de ha nem tudunk nyerni, akkor sem leszel elkeseredve, Nyolc negyed alatt dől majd el a  továbbjutás sorsa. 


ZSIVKO GOCICS (Szolnoki Dózsa) vezetőedző a vlv-nek:

- Normálisan készültünk erre a mérkőzésre, videónk is volt, tudtuk elemezni a játékukat. Ismertem már őket, jó csapatról van szó, az elejétől kezdve oda kell figyelnünk. 

Mindenki egészséges, Angyal Daninak van egy kisebb sebe, az ő szereplése még bizonytalan, de ha minden jól megy, teljes csapattal tudunk vízbe szállni a Radnicski ellen. 

Felkészültek leszünk és motiváltak, a két mérkőzésen bizonyítanunk kell, hogy jobb csapat vagyunk.


A folytatás menetrendje:

Március 24..: negyeddöntő-visszavágók

Április 3. és április 10.: elődöntők (oda-visszavágók)

Április 24. és május 8.: döntő (oda-visszavágó)


ELŐZMÉNYEK

AZ EUROKUPA-SELEJTEZŐK TELJES KRÓNIKÁJA

NYOLCADDÖNTŐK, 1. FORDULÓ

NYOLCADDÖNTŐK, 2. FORDULÓ