FACEBOOK

BL-főtábla: Brescia-FTC 9:6

BL-főtábla: Brescia-FTC 9:6
hozzászólás, 2021.03.05.

Elfáradt a Fradi, így vereséggel, de 9 ponttal zárta a második budapesti BL-tornát, s összességében természetesen továbbjutó helyen áll. Varga Zsolt nem elégedetlen. Részletek, nyilatkozatok, fotók, gólok - folyamatosan:

A mérkőzésen készült vlv-fotók minőségét a Camera Kft-nek köszönhetjük.

Canon Webáru


Bajnokok Ligája főtábla, B csoport, 2. torna, Budapest, Duna Aréna

ELSŐ NAP

MÁSODIK NAP

HARMADIK NAP

Negyedik nap, március 5., péntek


Brescia-FTC 9:6 (3:3, 3:0, 1:2, 2:1)
G.: Jokovics, Renzuto Iodice, Vlahopulosz 2-2, Cannella, Alesiani, Di Somma, ill. Zalánki, Jaksics, Vámos 2-2

EZ TÖRTÉNT A MÉRKŐZÉSEN - A VLV SZÖVEGES ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE

VLV-VIDEÓK (LEN):

1:0 - Jokovics első gólja

2:0 - Renzuto Iodice első gólja

3:0 - Jokovics második gólja

3:1 - Jaksics első gólja

3:2 - Zalánki első gólja

3:3 - Jaksics második gólja

4:3 - Alesiani gólja

5:3 - Vlahopulosz első gólja

6:3 - Renzuto Iodice második gólja, ötméteres

6:4 - Zalánki második gólja

6:5 - Vámos első gólja, ötméteres

7:5 - Cannella gólja

8:5 - Di Somma gólja

8:6 - Vámos második gólja

9:6 - Vlahopulosz második gólja


ALESSANDRO BOVO (Brescia) vezetőedző a LEN sajtószolgálatának:

"Tökéletes meccs nem létezik, de a védekezésünk ma közel volt az ideálishoz. Mindössze két hibára emlékszem, egyébként megvalósítottuk, amit akartunk.

Nagyszerű befejezése volt ez a tornának, amelyet négy győzelemmel zártunk - igazán elégedett lehetek a teljesítményünkkel.

Igen, képesek voltunk jó játékra a Ferencváros ellen, valami hasonló volt ez, mint amit két évvel ezelőtt produkáltunk, de nem felejthetjük el, hogy akkor mi végül nem kerültünk be az elődöntőbe, ők pedig megnyerték a BL-t..."


VARGA ZSOLT (FTC-Telekom Waterpolo) a LEN sajtószolgálatának:

"Azt hiszem, mindent megtettünk, de a jelenlegi fizikai állapotunkban nem tudtuk felvenni a versenyt a Bresciával. Kemény szoros védekezést alkalmaztak és ezzel bedaráltak minket a meccs végére. Sikerült helyzeteket kialakítanunk, de ahogy fáradtunk, az utolsó lépés egyre kevésbé sikerült.

Nem kárhoztatom a játékosokat, az elmúlt hetek után örülnünk kell a most megszerzett 9 pontnak. Kemény munka következik, remélem, normalizálódik a helyzet - szinte már vadonatúj élményt jelentene számunkra, ha az egész csapat egészséges lenne és mindenki teljes erővel tudna játszani..."


VINCENZO RENZUTO IODICE (Brescia) a LEN sajtószolgálatának:

"Nagy győzelem volt ez a mai. Bár nagyon fáradtak voltunk, mert már a negyedik mérkőzést játszottuk egymásután. Kemény meccs volt, de megnyertük, ráadásul az utolsó negyedben a második számú kapusunk védett, ami tovább emeli a győzelem értékét.

Jó vízilabdát játszottunk ezen a tornán, ami nagy dolog, mert a világjárvány miatt nem igazán tudtunk komoly meccseket játszani. Remélem, hogy folytatjuk a győzelmi sorozatot, mert a harmadik torna után szeretnénk az élen végezni."


ZALÁNKI GERGŐ (FTC-Telekom Waterpolo) a LEN sajtószolgálatának:

"Mindig nehéz olaszok ellen játszani, sok gondot okoznak. Egyébként ez a vereség inkább rólunk szólt, mi rontottuk el, nem ők játszottak fantasztikusan. Okosan csinálták, hogy bevittek centerbe olyan embereket, akik kevéssé jól tudnak védekezni, de volt lehetőségünk, például amikor a kapusukat kiállították, sajnos nem tudtunk élni vele. 

Összességében elégedettek lehetünk ezzel a négy nappal, ha valaki azt mondja előtte, hogy ilyen helyzetben 9 pontot fogunk szerezni, ezt elfogadtuk volna. Most fárasztó időszak következik, kemény edzésekkel, Varga Zsolt erről gondoskodik majd, most nem is akarok belegondolni, mi vár ránk... Tudjuk persze, hogy ez az egyetlen mód, hogy felkészüljünk a szezon legfontosabb szakaszára. Remélhetőleg nem lesznek már egészségi problémáink, Varga Dénes is visszatér, ez sokat fog számítani, s hozni tudjuk majd azokat az eredményeket, amiket mindenki elvár a csapattól."


VIDEÓ:


Zalánki Gergő nyilatkozata Csurka Gergelynek


Varga Zsolt és Vámos Márton értékelése a Fradi Médiának:




vlv-képek I.


vlv-képek II.


További pénteki eredmények:

Dinamo Tbiliszi-CNA Barceloneta 6:14 (0:3, 0:4, 3:4, 3:3)

G.: Vapenszki 2, Akhvlediani, Bitadze, Adeishvili, Vasics, ill. Bodegas, Alekszics 4-4, Granados 2, Munarriz, Larumbe, Biel, Mallarach

Hannover-Jadran Herceg Novi 9:4 (1:1, 3:1, 3:1, 2:1) - az egyik játékvezető Kun György volt
G.: Radovics 3, Muslim, Nagajev 2-2, Darko Brguljan, Winkelhorst, ill. Averka 2, V. Radovics, Petkovics

A csoport állása a második torna után:

1. CNA Barceloneta 18,
2. Brescia 18,
3. FTC 15,
4. Hannover 6,
5. Dinamo Tbiliszi 3,
6. Jadran Herceg Novi 3 pont


A B csoport utolsó budapesti főtáblatornája árilis 2-3-4-én lesz. A final eight időpontja június 3-4-5., a helyszín még bizonytalan, mint azt a vlv megírta.