FACEBOOK

Märcz Tamás keretet hirdetett

Märcz Tamás keretet hirdetett
hozzászólás, 2021.02.02.

Märcz Tamás 21 tagú kerettel kezdi meg a felkészülést az idei feladatokra. A keret névsorát kedden, kora délután hirdette ki a szövetségi kapitány.


A magyar válogatott kerete a február 14-20-i felkészülési időszakra:

Kardos Gergely (Douai), Lévai Márton (OSC), Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC) - kapusok,
Angyal Dániel (Szolnok), Baksa Benedek (Eger), Burián Gergely (OSC), Bátori Bence (Vasas), Erdélyi Balázs (OSC), Gyárfás Tamás (BVSC), Hárai Balázs (OSC), Konarik Ákos (Szolnok), Manhercz Krisztán (OSC), Mezei Tamás (FTC), Nagy Ádám (Szolnok), Pásztor Mátyás (BVSC), Pohl Zoltán (FTC), Sánta Dániel (Szeged), Sedlmayer Tamás (FTC), Vigvári Vendel (FTC), Zalánki Gergő (FTC) - mezőnyjátékosok.


A keret február 14-én, Budapesten kezdi meg a közös munkát, majd másnaptól Szegeden edz. Február 17. és 20. között a szerbekkel közös edzőtáborozás szerepel a programban, az utolsó napon, 20-án 15 órától pedig hivatalos - tévés - mérkőzést játszik a két csapat. Ez lesz a most elkészült szegedi Tiszavirág Sportuszoda hivatalos avatása.

Mint korábban megírtuk, a felkészülés a korábi terv szerint február 8-án kezdődött volna. Märcz Tamás a vlv-nek elmondta, hogy  közös munka időszaka több szempont figyelembe vétele miatt rövidül le, de az együtt töltött időszak annál intenzívebb lesz.