FACEBOOK

Búcsúnyilatkozat Ferihegyen

Búcsúnyilatkozat Ferihegyen
hozzászólás, 2007.03.17.

Késő éjjel gyülekeztek a játékosok Ferihegyen, március 14-én, hogy a Malév menetrend szerinti járatával Bangkokba, a világbajnokság Melbourne-i színhelyéhez vezető utazás első állomására induljanak.

A becsekkolás előtti hosszú várakozás módot adott arra, hogy egyenként megkérdezzük a kátékosokat: milyen várakozással indulnak útnak, mit szeretnének elérni.

Kásás Tamás válasza:

"Elindulunk a VB-re, és nagyon szeretnénk, hogyha végre két aranyérem nélküli év után most már a legfényesebb éremmel térnénk haza. Úgy érzem, mindent megtettünk a felkészülés során. Reméljük, hogy sok embert boldoggá tudunk majd tenni - azon kívül, hogy magunkat is persze, mert azért a saját dicsőségünkért is játszunk. Nagyon bizakodó vagyok, és remélem, hogy sokan fognak a tévé- és a rádiókészülékek előtt ülni és drukkolni nekünk."

 Kásával tudtunk néhány szót váltani Szingapúrban is ahol kihasználta a repülőtér tranzitjában meglévő internetezési lehetőséget.

Azóta a csapat rendben megérkezett Melbourne-be, az utazástól kissé összetört játékosok némi várakiozás után jutottak szobájuk kulcsához, hogy rövid pihenőre térjenek.

Érkezésük után nem sokkal már edzésre is indultak a világbajnoki versenysorozat színhelyére, a Melbourne Sport and Aquatic Centerbe.

x

Nyilatkozatok és fotóalbum - ferihegyi indulás.

Helyszíni tudósítás és fotóalbum a megérkezésről.