FACEBOOK

BL: FTC-Brescia 7:10

BL: FTC-Brescia 7:10
hozzászólás, 2020.12.16.

Csak meccs közbeni fellángolásra futotta: a Fradi nagy hátrányból jött fel a Brescia ellen, de rögtön el is veszett a remény. Hosszú idő után kapott ki külföldi csapattól Varga Zsolt csapata, s bár messze még a BL-főtábla sorozatának vége (két ugyanilyen torna lesz még Budapesten), könnyen lehet, hogy ez a vereség a csoportelsőségbe kerül. Részletek, nyilatkozatok, fotók, gólok:


A mérkőzésen készült vlv-fotók minőségét a Camera Kft-nek köszönhetjük.

Canon Webáruház

BL-főtábla, B csoport, Budapest

2. játéknap

FTC-Brescia 7:10 (1:3, 1:2, 4:4, 1:1)

G.: Funtulisz 2, Zalánki, Jaksics, Varga Dénes, Jansik Sz., Constantin-Bicari, ill. Cannella 3, Presciutti, Lazics, Jokovics, Alesiani, Vlahopulosz, Gitto, Renzuto Iodice

EZ TÖRTÉNT A MECCSEN - A VLV SZÖVEGES ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE

VLV-VIDEÓK:

Köszönjük a képanyagot a Fradi-stábnak, Katona Norbertnek.

0:1 - Lazics gólja

1:1 - Funtulisz első gólja

1:2 - C. Presciutti gólja

1:3 - Cannella első gólja

1:4 - Cannella második gólja

1:5 - Alesiani gólja

2:5 - Zalánki gólja

2:6 - Jokovics gólja

3:6 - Constantin-Bicari gólja

3:7 - Cannella harmadik gólja

4:7 - Funtulisz második gólja, ötméteres

5:7 - Varga Dénes gólja

6:7 - Jaksics gólja

6:8 - Vlahopulosz gólja

6:9 - Gitto gólja

7:9 - Jansik Szilárd gólja

7:10 - Renzuto Iodice gólja


VLV-VIDEÓ (LEN):


Zalánki Gergő nyilatkozata Csurka Gergelynek

VARGA ZSOLT (FTC-Telekom Waterpolo) a LEN sajtószolgálatának:

"Nos, ez a meccs ismét megvilágította a probémáinkat, mindazt, amivel az elmúlt hetekben küszködtünk sérülések, betegségek miatt. Azt gondolom, amikor hetekig nélkülözni kell három olyan kiváló támadójátékost, mint Varga Dénes, Zalánki Gergő és Vámos Márton, kevés esély van elérni a játékunk megszokott szintjét. Több időre van ehhez szükségünk és nagyon sok munkát kell elvégezni. Ez a csapat nem az, amelyik megnyerte a Bajnokok Ligáját, új csapat és minden új csapatnak szüksége van időre az építkezéshez. Több okból is a folyamat kezdetén tartunk, türelmesnek kell lennünk és keményen kell dolgoznunk azért, hogy készen állunk a tavaszi mérkőzésekre."


ALESSANDRO BOVO (Brescia) vezetőedző a LEN sajtószolgálatának:

"Teljesen elégedett vagyok a mai mérkőzéssel, hiszen csak tíz meccsünk volt ebben a szezonban és nehéz így készülni egy ilyen találkozóra. A Ferencváros ellen játszottunk, amely egy nagyszerű csapat, de ez csak egyetlen meccs volt, holnap új kihívással nézünk szembe."


JANSIK SZILÁRD (FTC-Telekom Waterpolo) a LEN sajtószolgálatának:

"Kemény meccs volt, a Brescia kitűnő munkát végzett, de nekünk is voltak jó pillanataink. Háromgólos hátrányból jöttünk vissza, de ilyenkor nagy a nyomás, hogy ki lövi a következőt. Az érmeket májusban-júniusban osztják majd ki, nem most, így van még időnk fejlődni. Nem vagyunk jó állapotban, voltak és vannak problémáink, de szerintem elég erősek vagyunk ahhoz, hogy a gondjainkat hátrahagyjuk és olyan csapat legyünk tavaszra, mint amilyenek lenni szeretnénk. 



VINCENZO RENZUTO IODICE (Brescia) a LEN sajtószolgálatának:

"Örülök a győzelemnek, mert sokat készültünk erre a mérkőzésre. Rengeteg formáció van a tudástárunkban az emberhátrányok kezelésére, a center elleni védekezésre és ma ezek közül sokat sikerült kiválóan alkalmaznunk. Megérdemeltük ezt a győzelmet, de holnap egy újabb nagy meccs vár ránk a Barceloneta ellen. Úgyhogy már azon a mérkőzésen kell gondolkodnunk, kitalálva, hogy miként tudnánk még jobb játékot produkálni."



vlv-fotók


Továbi szerdai eredmények:

CNA Barceloneta-Dinamo Tbiliszi 17:5 (5:0, 4:2, 4:3, 3:0)
G.: Granados Ortega 5, Bodegas, Perrone 3-3, De Toro 2, Famera, Munarriz, Mallarach, Bustos Sanchez, ill. Jelaca 2, Meski, Vasics, Vapenszki

Jadran Herceg Novi-Hannover 12:11 (3:1, 3:4, 3:5, 3:1)
G.: Averka 5, Gy. Radovics 3, Vujovics 2, Vucurovics, Banicsevics, ill. A. Radovics, Nagajev 4-4, Macan, Preuss, Winkelhorst


EZ TÖRTÉNT KEDDEN, A TORNA ELSŐ NAPJÁN

A budapesti torna csütörtöki záró napjának programja:

14.00 Dinamo Tbiliszi-Jadran Herceg Novi
16.30 Hannover-FTC
19.00 Brescia-Barceloneta


AZ A CSOPORT ELSŐ NAPI EREDMÉNYEI

AZ A CSOPORT MÁSODIK NAPI EREDMÉNYEI