FACEBOOK

Total Player Award 2020 - a vlv voksai

Total Player Award 2020 - a vlv voksai
hozzászólás, 2020.12.13.

A Total Waterpolo nemzetközi szaklap közzétette a vlv szerkesztőségének voksait, jelöltjeinket az elmúlt 20 év női és férfi álomcsapatára.


ELŐZMÉNYEK:

Total Player of the Year 2017 - Sandro Sukno a világ legjobb vízilabdázója

Total Player of the Year 2018 - Felipe Perrone a világ legjobb vízilabdázója


Total Waterpolo-szavazás: Varga Dénes a világ legjobb vízilabdázója! (2019)

Total Player Award 2020 - Elkezdődött a játék, Varga Dénes álomcsapata


Mint korábban megírtuk, a három éve elkezdett hagyományt némileg módosította a Total Waterpolo nemzetközi szaklap, ezúttal nem az év legjobb női és férfi játékosairól szavaztatja meg a közönséget, a szakembereket és a médiát, hanem az elmúlt húsz év álomcsapatát igyekszik kialakítani ugyenezen körök szavazatai alapján. Az ok mindenki által ismert: nemzeti bajnokságok és nemzetközi versenyek egész sorát kellett felfüggeszteni, elhalasztani, így a sportág legjobbjainak kevés lehetőségük volt a bizonyításra.

A szaklap előre összeállított posztonkénti névsort kínált, kínál a szavazóknak, s a voksok természetesen pontot érnek. Az összesítés adja majd ki az évszázad női és férfi világválogatottját.

Érdemes böngészgetni a szavazólistákat, és persze szavazni is, hiszen - természetesen - minden szegmensben találkozni lehet magyar nevekkel.

Az újabb és újabb tartalmakat (további posztok szavazólapjait és szakemberek, szerkesztőségek listáit) itt lehet követni

A vlv-t negyedik éve kérik fel a szervezők a játékban való részvételre. Mivel női vízilabdával egyelőre továbbra sem foglalkozunk "a teljesség igényével", úgy tartottuk illendőnek, hogy e terület egyik szakemberét kérjük fel a vlv álomcsapatának összeállítására. Korábban Tóth László, a magyar női vízilabda-válogatott másodedzője segített nekünk, most - mivel 20 év áttekintéséről van szó -, Merész András volt szövetségi kapitányt kértük fel a vlv jelöltjeinek kiválasztására.

Szerkesztőségünk női és férfi álomcsapatának névsorát vasárnap tette közzé a Total Waterpolo.


A vlv voksai a 21. század női álomcsapatára - Merész András válogatása:



A vlv voksai a 21. század férfi álomcsapatára:


Címkék:
Total Player